Tuesday, July 19, 2011

WARGH!! PANJANGNYA MOTOSIKAL!!!!!!!

ASSALAMUALAIKUM SEMUA...

HUHU..sehat x>????kalau x sehat buat ape???pergi klinik..makan ubat..tau2..jgn melarat..
la ni..aku nak cerita something TERGEMPAR ni..huhu(tergempar la sgt)..



sape pernah naik motor..???merempit??aku la tu.. merempit sorg2 berani la aku..ramai2 iskh..takut nyawo den melayang..dah2 aku bukan nak cerita pasal merempit tapi aku nak cerita pasal motor...motor ape ek??
adakah sehebat moto RXZ??ke motor KAPCAI?? ape2 jela motor an..HAHA..yg pnting motor ni memg TERBAEK la..

nak tau sebab ape??sebab motor ni PANJANG giler!!!..boleh naik lebih 10 org woooo..x caye..caye la sama wa..wa tala penah tipu lu punya..huhu..jom tgk gmbar.











wargh!!!! terkezuttt beruk aku tgk...motosikal ni dicipta oleh oleg rogov pada disember 2005..nak tahu lagi>???
motosikal ni masuk buku rekod dunia tau..huhuhu..agak2 motor ni leh bawak g merempit x???haha..jgnlah nyer..

p/s:cakap pasal merempit teringt kat kawan adik aku..kaki die tercabut n tercmpk kat semak waktu merempit..ergh..ngeri..SO JANGAN MEREMPIT..




3 comments:

Cik Kamoo said...

salam kenal....

Cikal ananda said...

assalamualaikuum,,
berkunjung sekejap mak cik,,,
copy link mak cik di tempat saya..
salam kenal and makasi mak cik..

suhailaselaginella said...

cik kamooo:salam kenal jugak:-D

cik ananda:ye2..terima kasih melawat:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/