Monday, November 26, 2012

Lagenda Budak Setan 2. 'Katerina': JOM TENGOK!!

ASSALAMUALAIKUM

hai kawan2 ku sekalian..hari ni aku mengupdate lagi blog aku ni...hahhahaha...almaklumlah..,esok xde kelas..horeyyy!!!!!! happy gile opsss3...sori prof...huhuhu...
k lah..back to topic..hari ni aku nak cerita pasal satu filem ni iaitu lagenda budak setan 2!!!
fuyooooo....ade sekuel ke...?? hahah..sape2 yang tangkap conta, tangkap sedih ngn cerita ni mesti x sabar2 nak tgk2 filem ni kan??


hahahahhahaha...kalau nak tahu filem ni akan ditayangkan di pawagam pada 29 November 2012 ni...alamak!!! lagi 2 hari lagi...cepat2 g beli tiket sane..
sebelum korang beli tiket... meh aku nak tunjuk something yg menarik pasal cerita lagenda budak setan 2

 |
 |
 |
 |
V

LAGENDA BUDAK SETAN 2 

klik2 la link kat atas tu untuk tahu lebih lanjut pasal cerita ni..
dah klik??? ok..p beli tiket sane...k..assalamualaikum..:)

NOTA KAKI SUHAILA SELLAGINELLLA:
jom ramai2 tgk entry lama aku ni pasal bola malaysia lawan singapore.. klik sini
n 

‎"Jika tidak mampu menyokong ketika kalah, jangan bersorak ketika menang"INI BARU PERMULAAN!!: ULTRAS MALAYA JANGAN GELABAH.

ASSALAMUALAIKUM SEMUA!!

sebelum aku start ngn cerita aku ni, aku nak ucapkan selamat berkonvokesyen kat semua warga2 mahasiswa Malaysia yang telah berkonvo especially for student UMT...wahahhahah.....bukan main semngat aku tgk dieorg berkonvo...apetah lagi aku..yela..terase juga feeling2 nak berkonvo ni..hahha...sanggup tunggu ni panas2 kat khemah sbb nak tgk konvo..nak amik inspirasi la katekan..hahhahaha..

back to topik.....HOW COME?????!! malaysia..malaysia..malaysia...sedih aku rase dengan game antara singapore dengan malaysia semalam...adoyai...0-3 tu beb....ditanah air ku terchenta malaysia boleh kalah...iskh3...mungkin ade banyak faktor penyumbang kekalahan tu...

menurut kawan aku yang tgk semalam, permainan yang x sempurna ditunjukkan oleh pemain2 negara bermula daripada pertahanan negara yang terlampau goyah...lagi satu ade kesalahan apek yang mnyebabkan bola masuk berguling-guling di gawang gol malaysia...eh2..jangan marah aku ..,bukan aku yg kate, tapi kawan aku yang kate...wahahhaah

SALAH SAPE??
adakah salah rajagopal??? adakah salah pemain-pemain Malaysia???


hahahahha...aku sendri pun x tahu..yela..nak salahkan bulat2 kat rajagopal pun rasenye x boleh jugak bab bukan die yg main..nak salahkan pemain bulat2 pun xleh gak bab mereka ada kekuatan masing2..hahhaha...pendapat masing2 la kan... ape yang penting kita tetap SOKONG MALAYSIA!!.. kesian gak kat rajagopal sebb kena bash ngn ultras malaya...nasib badan..tapi kita mane tahu..mula2 biase la tu kalah..pemain malaysia belum panas lagi tu..tgk time AFF 2010.. malaysia kalah 5-1 kot ngn indonesia..akhirnya juara jugak...harap2 tahun ni pun sejarah bakal tercipta... KEPADA ULTRAS MALAYA semua..jom pakat2 sokong malaysia.. xkan baru satu kalah dah sentap..padahal aku pun sentap kot..huhu  InsyaAllah malaysia akan bangkit...ingat pesan aku ni baik2 tau ‎"Jika tidak mampu menyokong ketika kalah, jangan bersorak ketika menang"


nota kaki suhaila Sellaginella:
mak aku siap call aku lagi sbb stress tgk malaysia main...hahah..fuhh..nasib la aku x tgk kalau x, aku pun mungkin   geram jugak...hahha..nasib baik aku tgk hijjaz wat persembahan...sejuk hati aku..hahah...
 

Wednesday, November 21, 2012

PALESTINE WILL BE FREE!!!!!!


Assalamualaikum....

ledakan peluru berpandu semakin mnjadi2 di bumi gaza.. Ya Allah... betapa sedihnya aku melihat keadaan tu...sebak...SANGAT2 sebak....begitu banyak pnderitaan yg dialami oleh mereka... I dont know how long it will end... Israel!!! PLEASE STOP IT!!!! ..

sahabat2 sekalian...bayangkan kita sedang asyik bergembira disini tetapi saudara kita di Gaza sane begitu mnderita..aku terfikir macm mane jika kita berada ditempat mereka...adakah kita seTABAH mereka?? melihat sekujur tubuh orang tersayang hancur berkecai dek kerana peluru2 israel laknatullah..Ya ALLAH....kuatkanlah semangat rakyat-rakyat palestine dan gaza..semoga mereka kental mnhadapi dugaan ini..kerana aku tahu ALLAH S.W.T sedang merencanakan sesuatu yang terbaik untuk mereka..

PALESTINE WILL BE FREE!!


 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/