Wednesday, August 31, 2011

Tuesday, August 30, 2011

SELAMAT HARI RAYA SEMUA!!

ASSALAMUALAIKUM..
wahahah..alahamdulillah kita dah berjaya melaksanakan ibadah puasa dan kini menyambut pulak hari raya aidilfitri..

Friday, August 26, 2011

PERGI BANDAR KELAHIRANKU PUN BOLEH SESAT

ASSALAMUALAIKUM SEMUA..

alhamdulillah dah berbuka..makan ape??aku makan meriah ari ni..air asam,air blackcurrent,air soya..wah3..berbagai warne dan rase..kih3...

Thursday, August 25, 2011

HABISLAH..DUIT TERBAKAR!!!



ASSALAMUALAIKUM SEMUA..

salam ramadhan semua..dah 25 hari dah kita berpuasa erk…
Pejam celik pejam celik dah nak raya..wahahahah..best x??aku??x de feeling la..nape erk..
Nak tahu??jom bace..HAH!! DAH NAK RAYA??!!

Bercerita pasal tajuk entry aku ni..hish2..duit terbakar!!korg caye tak..yela..ape taknye terbako..duit tu g

Wednesday, August 24, 2011

PERKARA NAKAL YG SELALU BUDAK-BUDAK BUAT TIME PUASA


ASSALAMUALAIKUM…hihi..
Dah lame x mnjenguk blog aku ni..huhu..nak tahu sbb ape??biarlah rahsia yer..hahah
Hari ni hari ke berape erk kita puasa??sape yg x tahu tu mmg sah la excited nak raye ea..hari ni puasa yg

Sunday, August 21, 2011

HARI YANG PANAS!!

ASSALAMUALAIKUM..

wahaha..tetibe nak buat entry sambil menunggu azan maghrib berkumandang..dah la perut duk sibuk keluar lagu hindustan ..kalau kuar lagu raye ok gak..huhu..

Saturday, August 20, 2011

HAH??DAH NAK RAYA DAH????!!



ASSALAMUALAIKUM SEMUA..

Aku on radio terus dengar lagu hari raya..yA Allah!! dah nak raya???! adoiyai..asal la aku tak de feeling pape ni..wahahah
Ntah la erk..macam x meriah rasenye..aku dah besar???sebb tu dah x rase excited??x jugak..
Haish…

VIDEO DAN LIRIK MR. SIMPLE


ASSALAMUALAIKUM SEMUA!!
WARNA WARNI GILER BAJU DIEORG..HAHA

Friday, August 19, 2011

BALIK KAMPUNG:MESYUARAT @ DEBAT

assalamualaikum..

dengn muka nagntuk aku buat entry ni..wahahah..actually tgh pening kepale maybe sebab over limit tgk screen lappy ni..tapi sebb nak buat gak entry..aku gagahkan jugak..huhu

Wednesday, August 17, 2011

'UCAPAN AIDILFITRI: DARI SAYA UNTUK EQBALZACK'



WORDLESS WEDNESDAY#8

"SEGMEN JOM KENAL DAN TAMBAH RAKAN BLOGGER"

assalamualaikum..hihihi..aku nak join segmen ni..menarik hati aku,..ececece..

segmen ni ada misi tau..nak tau misi segmen ni??jom join...klik banner..


- Nama panggilan Blogger         : suhaila sellaginella
- Tarikh mula berblog               : april 2011
- Rakan blogger terkini             : 245
- Target tambah rakan blogger  : 15 orang

Click here to get 1 Million Guaranteed Real Visitors, FREE!

Tuesday, August 16, 2011

FIKRAH RAMADHAN DI MHI: SANGAT BERINFO DAN MENARIK

ASSALAMUALAIKUM..

HUHU baru lepas kupas buah kelapa guna gigi..eh ..bukan guna gigi la..aku puasa..huhu..huh..berpeluh-peluh aku kupas...akhirnya berjaya jugak..hihihiohi..bgge sekejap sebab pndai kupas kelapa..wahaha

RILEKS SEBENTAR MAU PROMOTE BLOG ANDA


assalamualaikum..pagi2 ni aku nak join segmen...sape nak join..jom klik banner..^___^

Click here to get 1 Million Guaranteed Real Visitors, FREE!

LAWAK YANG PALING KELAKAR..HAHAHHA

ASSALAMUALAIKUM SEMUA..

DAH LAME ERK TAK BUAT ENTRY??eh, aku buat semalam la..tapi actually bnyk buat entry pasal GA..huhu..dah lame pasan..tapi tadi ade abg tu komen aku bnyk join GA..huhu..aku MARAH??huhu..xde la..x marah pun kat cik abg tu..nak baca blog dia x???NAK3!!  jom terjah

Saturday, August 13, 2011

"#3 GIVEAWAY SIMPLE : DOMO ITU MILIKKU"


assalamualaikum semua...wahhahahha..hari ni aku nak join GA simple...saje2 mane tau beruntung an...kehkehkeh..berminat???jom klik2 banner kat bawah ni..huhu

Friday, August 12, 2011

CONTEST:RAYA DATANG LAGI.


VIDEO SYAITAN GEMUK DAN SYAITAN KURUS:MAKANAN SYAITAN


ASSALAMUALAIKUM SEMUA...
SALAM RAMADHAN SALAM JUMAAT..
setelah asyik dengan join GA..su nak la wat entry..entry ni su nak kongsi kepade semua yg mmbaca..kalau boleh sebagai tauladan kita..jom kita tengok dulu video dibawah:


GIVEAWAY FOR RAMADHAN


GA | Kad raya dari Solicious StoriNori

assalamualaikum..hari ni join GA lagi..nak kad raya lagi..huhuhu


ade 25 keping kad yg solicious storiNori (SS)nak bagi..so,sape2 yg nak..jom join sini...^__^

Thursday, August 11, 2011

KAD RAYA GIVEAWAY

ASSALAMUALAIKUM..
sedang2 aku duk BW..nampk la give away ni..cam best jerk..jom join..wahahha

Segmen Promosi Blog 500 Follower ke Bawah

assalamualaikum...

CIK ANA!! NAK KAD RAYA ITU!!

AJAL MAUT DITANGAN ALLAH S.W.T

ASSALAMUALAIKUM
salam ramadhan..entry kali ni aku sedang berada dalam keadaan yg sayu....pagi2 on9 tiba2 terbace kat status seorg kawan ni tentg pemergian seorg student matrik batch aku...terkejut sgt2..padahal arwah baru update status bila aku bace kat wall arwah...

Wednesday, August 10, 2011

BEN ASHAARI AJAK KENAL BLOG INI #2

Santai Bersama BEN ASHAARI

SEDIH...SEDIH..SEDIH!!


Assalamualaikum ..
NTAHLAH hari ni aku sgt gundah gulana..x tahu kenape an..tadi pagi,aku pun memulakan aktiviti rutin aku selama 6 bulan kat rumah..kemas2 rumah..sidai basuhan ,sapu sampah..tapi aku  tahu kenape..rase macam air mata aku ni nak keluar laju2..no reason..pastu, aku terdengar cerita pasal puasa..pun aku nak nangis..pelik tul..padahal xde bab2 sedih pun yg aku tgk..tertanya-tanya aku..

WORDLESS WEDNESDAY#7


ASSALAMUALAIKUM SEMUA..JOM KITA TATAPI GAMBAR NI

Tuesday, August 9, 2011

PERLU KE TOUCHING BILA ORANG PANGGIL POYO??


ASSALAMUALAIKUM SEMUA…
PUASA TAK HARI NI…??PUASA!!!HUHUHU POYO JE AKU NI..
POYO??APE CITER PASAL POYO NI??!!

PERTANDINGAN MENGHIAS BLOG SEMPENA BULAN KEMERDEKAAN

ASSALAMUALAIKUM SEMUA..
hari ni aku nak share something yg aku rase sgt bermanfaat untuk semua blogger xkire yg newbie macam aku ni  atau pun yg dah lame dalam dunia berblogging ni..ni pasal pertandingan mnghias blog/web sempena kemerdekaan..haha..jangan ingat nak raye je tau..bulan ni pun bulan kemerdekaan..huhuhu..hadiah pertandingan ni pun lumayan..keseluruhannya berjumlah RM 7500..wow...kalau dapat ni..sakan la erk..huhu

BLOGLIST LEPAK BERSAMA MUZ

assalamualaikum semua!!!
hari ni nak join segmen ag.....nak join??jom klik banner ni..

Monday, August 8, 2011

JOM TAMBAHKAN FOLLOWER

ASSALAMUALAIKUM SEMUA..
WAH3..penat ke berpuasa???takpe3 moga2 mndapat keberkatan...
hari ni aku nak join aktiviti mr. aril ni..mmg menarik..sebb kita boleh knl dgn blogger2 lain..sape2 rase2 yg nak join tu meh klik kat banner mr. aril ni...

Sunday, August 7, 2011

FAMOUS:SETIAP AYAT YANG DIA TUTURKAN, BUAT JANTUNG BERDEBAR-DEBAR


Assalamualaikum…
Salam ramadhan salam ukhuwah..
Sebelum aku cerita tntg tajuk entry aku ni..aku sebenar nya nak cakap….akhirnya Berjaya memulakan puasa yg ke-4..
K lah back to story..aku nak cerita tntg seorang lelaki yg boleh dikatakan agak famous time bulan puasa,hari raya,raya haji..huhuhu..

Saturday, August 6, 2011

Friday, August 5, 2011

SAFEE SALI DAN AMIRUL HADI DIGELAR MONYET GARA-GARA BICYCLE KICK

ASSALAMUALAIKUM..

La ni aku nak cerita kisah 2 pemain bola sepak negara yg digelar MONYET oleh HIDAYAH isteri kapten pasukan singapura..hish..geram jugak aku bace statement si hidayah ni..

Thursday, August 4, 2011

CONTEST- SAYA SEORANG MUSLIMAH

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM DAN ASSALAMUALAIKUM


TOKOH MUSLIMAT YANG SAYA KAGUMI
  • Siti Aisyah R.A
  • Ustazah Siti Nor Bahyah

PENGAT HAI PENGAT..NASIB TAK KANTOI..


ASSALAMUALAIKUM…

Wah semangat aku nak wat entry ni..hhuhuhu..(poyo je)..memandgkan kite dalam bulan puasa..mmg x sah kalau x sebut pasal makanan..aik??lapar la pulok..huhuh..sabo suhaila..lame lagi nak buka..
Aku sebenarnya nak cerita pasal semalam..semalam malas nak tulis..so,aku buat hari ni..korg knl x pengat tu ape??x tau??ni gmbarnye..AKU NAK TUNJUK..huhhuhu

SPONTANEOUS THURSDAY

assalamualaikum...jom kita renungkan ,,,

PEN MERAH PEN BIRU I MARAH, I LOVE U!!


Assalamualaikum
SALAM RAMADHAN..MACAM mane pause hari ni.?
.ade yg masih rase macm duk kat padang pasir??haus semacam @ macam duk kat atlantik..
ngantuk semacm..huhuhu..mmg macam2  perangai en..

Wednesday, August 3, 2011

Monday, August 1, 2011

JOM TUKAR KEMBALI FACEBOOK CHAT KEPADA YANG LAMA!

ASSALAMUALAIKUM SEMUA..
HARI ni aku nak tutorial yg ke-2..
korg semua mesti sgt suke berfacebook kan??
tapi sejak akhir2 ni..si MARK telah mncetuskan revolusi..yg mane..chatbox@ IM telah bertukar wjah..
yg mane..kite x nmpk sape kawan2 kite yg on9..hush..mmg geram la..nak cari satu.hal an..
la ni..aku telah ternmpk kat blog abg 2dayblogger tntg cara2 nak tukar balik IM fb kepade versi lama..jom bace..

HARI PERTAMA BERPUASA^____^

ASSALAMUALAIKUM...
SALAM RAMADHAN!!!..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/