Thursday, August 11, 2011

KAD RAYA GIVEAWAY

ASSALAMUALAIKUM..
sedang2 aku duk BW..nampk la give away ni..cam best jerk..jom join..wahahha


kad raya???bestnya dapat kad raya an??aku mmg teringin nak dapat kad raya..al maklumlah..sekarang ni teknologi dihujung jari..picit je no. kat hnset dah keluar mesej selamat hari raya..kalau guna FB skang ni..dah siap berwarna warni dah macam kad betul..tapi tu semua x feel la an..x rase berdebar2 n tertanye2..uit"sape yg bagi tu"..cube kalau hantar kad raye..wah...hati dah dup dap dup dap..lagi2 kalau yg dah berpunya tu
"sape la yg bagi aku kat raye ea..ntah2 pakwe aku"wahahha..betul x??mesti fkir camtu..
tu belum bace isi kad lagi..terase meriah..chewah..dulu time kat hostel..mmg suke hntar kad raya..budak satu bilik pun aku bg kad raye..haha..skang duk umah n jauh dari kawan2..mesti xde sape yg post kad raye tuk aku..yela..kawan2 sume tahu alamat FB aku jer..tapi alamat RUMAH..erm..kalau aku pun x tau alamt umah dieorg lagi la dieorg..huhu..kot2 dapat kad raya giveaway ni..terubat la jiwa touching aku yg teringin nak kad raya yg org bagi..wahaha..k la ..ka lau bertuah..harap2 aku ni bertuah..assalamualaikum:-D

nak join???jom ramai klik banner kat atas tu...^__^

Click here to get 1 Million Guaranteed Real Visitors, FREE!

3 comments:

Nur Intan Syafinaz said...

http://mrdongandmissyaya.blogspot.com/2011/08/update-official-list-of-blogger-for-kad.html

Shah URL said...

banyaknya dia ikut GA kan. dari td tgk2 satu persatu entri blog

salam kenal ye awk ;)

suhailaselaginella said...

@Shah URL

huhuhu..xde idea nak buat entry..tu yg join bnyk GA ni..huhu..
salam perkenalan jugak...^__^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/