Sunday, August 21, 2011

HARI YANG PANAS!!

ASSALAMUALAIKUM..

wahaha..tetibe nak buat entry sambil menunggu azan maghrib berkumandang..dah la perut duk sibuk keluar lagu hindustan ..kalau kuar lagu raye ok gak..huhu..



hari ni seharian aktiviti aku duk berdiri dibawah terik mentari wargh..*air mata meleleh..
mane idaknyer..pagi2 lagi aku dah tolong mak aku kat kebun..(anak mithali ni)..mmg sangat la mnduga hati aku ni..pergh..perut mmg dari pagi berbunyi..xpe2 aku sabar ag...

pastu parent aku ajak g shopping pulak..ok la an..aku pun join jela..mak ai..PANAS GILER!!..aku rase cam ada kat padang pasir panasnye..mmg x larat la..g solat zohor ..mase tu aku rase cam nak tidur je kat situ..hahah..tapi nak g berjalan punyer pasal..sampai pukul 6 ptg kiteorg berjalan..6.30 ptg smpai rumah..

sakan la yer berjalan..wahahhaha..adik aku yg last dah berbuka..terliur aku tgk air tembikai..die bukan minum pun..minum sikit jer..baik x yah buka..kalau la aku diberi bukak puasa..dah lama aku minum air sampai habis..wahahhaha*tapi tu x kan terjadi..hihi

k la..aku nak prepare berbuka puasa..bye..assalamualaikum...^______^
Click here to get 1 Million Guaranteed Real Visitors, FREE!

2 comments:

Shah URL said...

ekekeke tahan2..
pose tahun ni bnyk hujan.berbanding thn2 sebemnya lg panas terik :P

suhailaselaginella said...

@Shah URL

huhuhu...mmg banyak hujan tahun ni..tapi bile time panas..masyaAllah..panas sangat..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/