Tuesday, August 16, 2011

LAWAK YANG PALING KELAKAR..HAHAHHA

ASSALAMUALAIKUM SEMUA..

DAH LAME ERK TAK BUAT ENTRY??eh, aku buat semalam la..tapi actually bnyk buat entry pasal GA..huhu..dah lame pasan..tapi tadi ade abg tu komen aku bnyk join GA..huhu..aku MARAH??huhu..xde la..x marah pun kat cik abg tu..nak baca blog dia x???NAK3!!  jom terjah



berbalik pade cerita aku ni...sebenarnya dah lame aku tgk pic ni...mmmg kelakar giler..hahha..aku mmg tergelak habis la tgk..mule2 tu..aku dapat la satu link dari sorg mamat dekat page aku kat FB..aku pun cam curious giler..so,aku try la bukak...wargh!!! kelakar giler seh....MENJERIT-JERIT aku sbb kelakar sgt..wahaha..

korg tertanye tak..??LAWAK SANGAT KER??tak percaye??korg try TGK  CERITA PALING LAWAK
MMG mesti korg berterima kasih kat aku..

bak kate kawan aku la..huh...hilang stress wooo...

DAH BERSIAP SEDIA NAK BERGELAK TERBAHAK-BAHAK???
TEKAN LINK KAT BAWAH NI


CERITA PALING LAWAK




WAHAHAH...dah tengok????kelakar kan????
hihihihihihi..sori2..kalau ade yg hampir tercabut jantung tu ea...saje nak kongsi kat korg..sebab kawan aku buat aku terperanjat..so nak gak terperanjat kan korg...SAPA TERPERANJAT???JOM TULIS PERASAAN KORG KAT KOMEN..

P/S:BULAN RAMADHAN..SO, TAK PERLU TAKUT..HUHUHU
Click here to get 1 Million Guaranteed Real Visitors, FREE!

7 comments:

Fatin Syazwani said...

mung taho dop chek duduk menghadap lappy mcm mane?
sangkut dagu kat lappy.
boleh tahu kerapatan deskrin kan ?
hahahhahahaha , lawak gila -_____-
tak marah laa kott :p

suhailaselaginella said...

@Fatin Syazwani

hehe..rapat giler kat skrin ea..sori3..mesti terkejut kan..^_^

padlie said...

bila klik link tu, saya gi ke lain.. balik je tengok muka kelakar tu dah keluar...

tak sempat nak "gelak" ;p

suhailaselaginella said...

@padlie

ala..x sempat tgk ker??huhu..x bernasib baik la tu nak gelak terbahak-bahak..huhu

Shah URL said...

adoi... dah lah malam2 ni .. hahaha

suhailaselaginella said...

@Shah URL

hihihi..sian dia..terkena pulak..sori3..:-D

saimah sha said...

lawaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkk giler sampai tercabuttttt jantung taw..............

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/