Tuesday, September 27, 2011

JOM TAMBAH FOLLOWER

ASSALAMUALAIKUM...

hari ni aku nak join satu segmen dari blogger terhangat ni,...hihihi..sape2 nak ikut jejak langkah aku meh kita klik2 kat banner comel dibawah...
comel kan banner kat atas ni???so jom la join..leh la kite kenal2 ngn rakan2 blogger lain...hihi..assalamualaikum..

Click here to get 1 Million Guaranteed Real Visitors, FREE!

Friday, September 23, 2011

WAH!!! DIA PANGGIL AKU SWEET!!

ASSALAMUALAIKUM SEMUA..
dikala kat sini macam nak hujan(guruh2 mula kedengaran)..
dan mulalah jari jemari aku berketak-ketik di keyboard laptop...ape lagi..buat entry la an..hahha(ayat bajet dramatis)

Thursday, September 22, 2011

FAKTA:SALAH SATU SAYAP LALAT ADA PENAWAR

assalamualaikum..
ape khabar anda2 semua..harap2 la sihat...baru terjaga dari terlelap sekejap depan laptop..hihi..so,aku pun menjelajah la di laman sosial aku n ternampak satu status ni...status ni menulis tentang satu hadith Rasulullah S.A.W

Tuesday, September 20, 2011

AKU TERSINGKIR DARI AKADEMI FANTASIA!!

ASSALAMUALAIKUM..
entry kali ni aku nak cerita satu kisah SANGAT sedih bagi aku hari ni....sob sob sob :"( (hanya boleh buat icon sedih je sebb air mata x nak keluar)


nak tahu sebb ape????

Monday, September 19, 2011

ADATLAH SALAH DENGAR NAMA..

ASSALAMUALAIKUM..
Baru hari ni aku mengupdate blog aku yg terase sunyi sgt ni..
al maklum lah sejak bergelar status mahasiswa ni..macam agak busy sikit..actually aku tak tau kenape aku busy
hahha

Friday, September 16, 2011

SELAMAT HARI MALAYSIA

assalamualaikum..salam satu malaysia...






wahaha..lambat sikit aku mengupdate entry ni...time aku tulis ni 11.13 pm(16 sept)..mybe pas habis aku tulis dah hari esok pulak yerk..tak kisah la tu sume..ape yg penting aku nak ucapkan selamat hari malaysia...


adakah aku sangat patriotik???
keh3..mestilah kita kena semangat ..tarikh 16 september ni la tanah melayu ditukar nama kepada MALAYSIA...asal x 6 sept erk??boleh same dengan bufday aku..huhu..

Tuesday, September 13, 2011

SEMPAT LAGI BUAT ENTRY...HAISH...

ASSALAMUALAIKUM
Dikala bulan mengambang,,aku duduk dibawah pokok smbil menunggu kawan aku,janji dengan dia kul 8 mlm,keh3 dia x percaye..al maklumlah,mmg selalu kngkawan aku yg tgggu aku..
tggu punya tunggu punya tggu..tetiba dapat idea nak tulis entry...dalam suasana nak pergi kelas malam la aku dapat idea...hahha teror tak???

Monday, September 12, 2011

DISIHIR MENGGUNAKAN GAMBAR DI FACEBOOK

assalamualaikum..
dah lame aku tak bercerita pasal isu2 semasa erk..asik2 cerita pasal aku jer..mesti sape2 yg bace bosan..takpe2..ni aku nak cerita pasal isu yg keluar terpampang dimuka2 akhbar ni iaitu..DISIHIR MELALUI GAMBAR DI FB!!..

sihir????ade lagi erk bende alah ni..haish..aku ingat la zaman canggih ni..org dah tak main pakai sihir ni..terus pakai bom atom je(ops dilarang mengebom org)

Sunday, September 11, 2011

BERAKHIR SUDAH MJM

assalamualaikum..

aku kat terengganu!!!# hati tetibe berkata-kata...wahahhahah
semalam dah habis MJM...terase sedih pulak yer..event majlis penutup mmg sgt2 terharu..tapi aku x nanges ar..just sebak je..chewah...

bercerita pasal MJM ni..seriously ni mmg satu saat yg xdapat dilupakan..start dari daftar sampai sekarang macam x percaya yg aku ni dah masuk u..

dulu cuma berangan2 je.."bestnya dapat masuk u!!"
bile dah sampai sini,rase something yg buat aku berfikir..akhirnya aku berjya masuk u..n rupenya AKU DAH SEMAKIN MENGINJAK USIA..huhu....

waktu malam penutup tu dieorg sde tunjukksn slide show dari mula kiteorg daftar..walaupun gmbar aku xdexdapat nak glamor sikit haha..bile aku tgk slide ..teringat balik time aku daftar..mmg sengal la waktu tu..cam poyo2 je..hahah..time daftar tu mmg aku sgt loading dan pending..sampai ade sorg fasi tu cakap kat aku..aku rase macam angin yg masuk kat..bile pandang muke dia..blur2 je..haha..

DIKESEMPATAN NI..aku nak ucapkan TERIMA KASIH BANYAK2 kat fasi2 yg sggup bersusah payah tuk kiteorg..mmg nampak kesungguhan dieorg untuk mnjayakan MJM kali ni..aku sgt touching bile time fasi pegang candle and padamkan satu2 candle tu..rase macam sgt2 terharu..

korg tau la ..aku ni budak johor..jauh merantau kat ganu.ni...mmg sgt2 buat aku tersentuh....MJM ni buat aku kenal perihal dunia universiti yg sebenar..
"ingat ingat kami remember,jangan lupa kami don't forget.
   kami sayang adik,we love u,hanya adik only u"



petikan lagu ni,mmg sgt bermakne...(ni bukan lagu cintan ea)..mungkin ramai fasi yg aku x kenal dalam MJM ni tapi aku dapat rase yg dieorg semua ikhlas buat semua aktiviti demi untuk mmastikan kita happy dengan MJM ni..
k lah..sampai ni jela...assalamualaikum.^__^



Click here to get 1 Million Guaranteed Real Visitors, FREE!

Friday, September 9, 2011

MENEMBUSI RUANGAN KEHIDUPAN PELAJAR UNIVERSITI

assalamualaikum semua...
wah..dah lama sangat aku rase x update blog ni..sejak2 aku jadi org terengganu ni..mggu ni mmg betul2 susah nak update..wahahaha..x sangke dah  jadi org GANU doh aku ni...wahahahah..

Saturday, September 3, 2011

MENGHITUNG HARI...

ASSALAMUALAIKUM..
APE KHABAR SEMUA...

macam mane hari ni??k la skang ni aku mmg dah xde mood nak raya sebb aku tgh mood nak masuk u..fine..kalau boleh hari ni jugak aku nak masuk u..walaupun hati berat nak pergi..tapi atas satu sebb yg lain selain daripada belajar aku rase aku mmg nak pergi...

x yah la aku nak cerita sebab ape kan..yg pnting..aku rase macam x sehappy aku yg dulu..sori 4 kawan2 baru aku..mungkin korg akan rase aku ni ntah ape2 tah..sbb sebelum g blajar mane2 mesti aku akan bad mood..

hari ni aku nak packing semua baju2 aku pastu hari isnin gerak pergi terengganu..biar lah aku blahjar hidup susah kat negeri org..aku skang ni..aku nak cuba x nak bergantung harap kat mak bapak aku..aku tau aku banyak susahkan dieorg especially mak aku yg banyak tabur duit n jasa untuk aku blajar..

yuran pun aku x bayar lagi..kerajaan cakap boleh tangguhkan an..pastu tolak kat ptptn..so,aku malas nak bayar..kalau dia sruh bayar baru aku bayar kat sana...

sori,kalau entry aku kali ni boring sokmo sebab aku tgh bad mood ...tapi aku x marah reader2 aku..hihihi..
k lah..assalamualaikum..:-D

Click here to get 1 Million Guaranteed Real Visitors, FREE!

Thursday, September 1, 2011

TERNGANGA TENGOK SHAHZ JASZLE CAKAP B.JEPUN


ASSALAMUALAIKUM SEMUA…..
WAH2..orng lain sibuk beraya sakan ,tapi aku ni TENGOK TV SAKAN..!wahahah..mane idaknye..rancangn tv best2..erm..x pernah2 ngadap tv..time raya tengok tv…kih3..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/