Monday, September 19, 2011

ADATLAH SALAH DENGAR NAMA..

ASSALAMUALAIKUM..
Baru hari ni aku mengupdate blog aku yg terase sunyi sgt ni..
al maklum lah sejak bergelar status mahasiswa ni..macam agak busy sikit..actually aku tak tau kenape aku busy
hahha



berbalik pada tajuk aku yg tak berape nak hot ni..cerita nya cam gini..aku join la satu interview ni kat u..sape tau MKK tu ape???tak tau..??MKK tu majlis kolej kediaman..mungkin sape2 yg masih bersekolah di sekolah tak tau MKK ni ape..nak di jadikan cerita..berhajat nak jadi la,,tu yg g interview tu...haha...

tengah tunggu giliran aku..tetiba nama2 kngkawan aku dipanggil untuk ditemuduga..ok la an..dengan rase terkejut..name aku pun kena panggil jugak..."syuhaila...."


dalam hati aku..."aikkk??asal nama aku kena panggil??kate ikut giliran...aku datang lambat sikit dari kawan aku..macam mane leh same masuk..pening2..
maybe sebb malas nak fikir panjang..aku pun masuk ke bilik mesyuarat tu..

dan rupa2nya...BUKAN NAME AKU YG DIPANGGIL!!..
arghh..malu giler aku wei..dah la dah duduk..dah pandang panel2 interview tu..alih2 kena keluar..haish3..
sabo jela an..malu???mmg la malu..rase cam nak terjun bangunan tu ..keh2...dalam mimpi je an..
so,aku pun meluahkan rase malu aku kat budak2 yg duk sebelah aku waktu interview tu..clumsy giler aku waktu tu..erghh..

nasib baik..berkat sokongn budak2 yg g interview n baru aku kenal kat situ jugak..aku berhasil masuk kebilik mesyuarat tu untuk kali kedua..(yg ni mmg real name aku kena panggil ea) thanks korg...syg korg ketat2..hihihi

keputusan interview tu aku x tahu lagi..kalau dapat alhamdulillah..kalau tak dapat,aku pun bersyukur SEBAB aku still dapat tingkatkan KEMAHIRAN aku

KEMAHIRAN APA??
kemahiran untuk berkomunikasi dengan org yg tidak aku kenali....hihi..t dalam entry yg lain aku nak share ngn korg pasal kemahiran komunikasi ni atau name glamornya SOFT SKILL..ni yg selalu perdana menteri kita tekankan untuk para belia cam kita ni..

k lah..memanjang berceloteh..nak g solat maghrib..assalamualaikum..
p/s:sori entry ni xde gambar...harap maaf kalau bosan..





Click here to get 1 Million Guaranteed Real Visitors, FREE!

2 comments:

Ku Azhar said...

syuhaila...sila masuk bilik mesyuarat sekarang :p hehee

suhailaselaginella said...

@Ku Azhar

kuang asam kau abah....hahhah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/