Sunday, September 11, 2011

BERAKHIR SUDAH MJM

assalamualaikum..

aku kat terengganu!!!# hati tetibe berkata-kata...wahahhahah
semalam dah habis MJM...terase sedih pulak yer..event majlis penutup mmg sgt2 terharu..tapi aku x nanges ar..just sebak je..chewah...

bercerita pasal MJM ni..seriously ni mmg satu saat yg xdapat dilupakan..start dari daftar sampai sekarang macam x percaya yg aku ni dah masuk u..

dulu cuma berangan2 je.."bestnya dapat masuk u!!"
bile dah sampai sini,rase something yg buat aku berfikir..akhirnya aku berjya masuk u..n rupenya AKU DAH SEMAKIN MENGINJAK USIA..huhu....

waktu malam penutup tu dieorg sde tunjukksn slide show dari mula kiteorg daftar..walaupun gmbar aku xdexdapat nak glamor sikit haha..bile aku tgk slide ..teringat balik time aku daftar..mmg sengal la waktu tu..cam poyo2 je..hahah..time daftar tu mmg aku sgt loading dan pending..sampai ade sorg fasi tu cakap kat aku..aku rase macam angin yg masuk kat..bile pandang muke dia..blur2 je..haha..

DIKESEMPATAN NI..aku nak ucapkan TERIMA KASIH BANYAK2 kat fasi2 yg sggup bersusah payah tuk kiteorg..mmg nampak kesungguhan dieorg untuk mnjayakan MJM kali ni..aku sgt touching bile time fasi pegang candle and padamkan satu2 candle tu..rase macam sgt2 terharu..

korg tau la ..aku ni budak johor..jauh merantau kat ganu.ni...mmg sgt2 buat aku tersentuh....MJM ni buat aku kenal perihal dunia universiti yg sebenar..
"ingat ingat kami remember,jangan lupa kami don't forget.
   kami sayang adik,we love u,hanya adik only u"



petikan lagu ni,mmg sgt bermakne...(ni bukan lagu cintan ea)..mungkin ramai fasi yg aku x kenal dalam MJM ni tapi aku dapat rase yg dieorg semua ikhlas buat semua aktiviti demi untuk mmastikan kita happy dengan MJM ni..
k lah..sampai ni jela...assalamualaikum.^__^



Click here to get 1 Million Guaranteed Real Visitors, FREE!

3 comments:

nur farina said...

mmg cheers uhh b'makna an tok kw..hahaha...mklom laa 'abg kartun' yg nyanyi an..hahahaha

Nurfarizan said...

welcome to UMT.. =)
Klu sudi, jumpela akak time konvo nnti.. =)

suhailaselaginella said...

farina:hahaha..banyak la ko erk...abg kartun tu waktu MJM je..skang nak study betul2..hihi

nur farizan:owh..akak dah nak graduate ea..insyaAllah kalau ade kesempatan kite jumpe yer..:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/