Friday, September 16, 2011

SELAMAT HARI MALAYSIA

assalamualaikum..salam satu malaysia...






wahaha..lambat sikit aku mengupdate entry ni...time aku tulis ni 11.13 pm(16 sept)..mybe pas habis aku tulis dah hari esok pulak yerk..tak kisah la tu sume..ape yg penting aku nak ucapkan selamat hari malaysia...


adakah aku sangat patriotik???
keh3..mestilah kita kena semangat ..tarikh 16 september ni la tanah melayu ditukar nama kepada MALAYSIA...asal x 6 sept erk??boleh same dengan bufday aku..huhu..



Pada hari tersebut, Tanah Melayu, Sabah, Sarawak dan Singapura bergabung membentuk Persekutuan Malaysia..


so,kite sebagai rakyat Malaysia seharusnya berbangga sebb mnjadi salah seorg rakyat Malaysia yg MERDEKA dan menetap dalam sebuah negara yg aman..




kesimpulannya aku nak tulis kat sini kita sewajarnya mencintai negara kita dan sentiasa menjaga keselamatan dan keamanan negara..dan make sure diri kita tak dimanipulasikan oleh pihak2 yg sering mengambil kesempatan di dalam kesempitan..(ececeh,ucapan cam YB jer..kah3)


NOTA SUHAILA:jangan ditanya apa sumbangan negara kepada kita,tetapi tanyalah ape sumbangan kita kepada negara


JOM NYANYI





 
  Click here to get 1 Million Guaranteed Real Visitors, FREE!

2 comments:

avam ming said...

selamat hari malaysia ...

jom baca ni jap, folo sekali pom okay gak... Gambar Hari Malaysia 2011 Di Dataran Merdeka...

'mitchie' yusoff said...

selamat hari malaysia juga ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/