Tuesday, September 20, 2011

AKU TERSINGKIR DARI AKADEMI FANTASIA!!

ASSALAMUALAIKUM..
entry kali ni aku nak cerita satu kisah SANGAT sedih bagi aku hari ni....sob sob sob :"( (hanya boleh buat icon sedih je sebb air mata x nak keluar)


nak tahu sebb ape????

AKU TERSINGKIR DARI AKADEMI FANTASIA!!!!
Mesti korg rase aku giler sebb akademi fantasia bukan dah habis ker????

hihihi..tu tajuk bikin gempak je la..actually mmg pasal nyanyian tapi bukan AF la..
ni pasal KOIR yg aku sertai ni la....mula2 aku ingat koir ni just untuk konvo akak2 senior aku jer..rupe2nye kita terus automatic jadi ahli KELAB KOIR ..baru aku tahu..

nak dijadikan cerita aku dah excited join koir..dah masuk audition lagi..mane tak nye aku cakap akademi fantasia..siap ade audition lagi..kena test suara lagi,,akhirnya aku dapat masuk!!!suke2..^____^
"tapi kenapa tajuk entry cakap aku tersingkir??"
 aku belum habis cerita lagi..so,,aku ingatkan sape2 yg dah terpilih tu mmg akan join koir untuk konvo nanti..
aku dengar2 pun camtu..tapi telahan itu silap..rupenye ade pemilihan lagi...untuk kali yg kedua..haish..dan akhirnya,aku tersingkir....sape suh nyanyi x kuarkan suare..


wargh!!!rase nak nangis..sob sob sob..so,aku keluar la dari studio koir tu dengan hati yg hampa..tapi aku anggap tu bukan rezeki aku..mmg hajat hati teringin sgt nak koir waktu konvo..(nak amik feel org berkonvo,hihi)

bak kate org sesuatu perkara yg mengecewakan pasti akan ade hikmah disebaliknya....aku pun berpendapat camtu..mungkin aku x dapat join koir konvo tahun ni,tapi ade perkare yg lebih baik menanti aku..ag pun ni baru first year dalam dunia universti ni..x sampai sebulan lagi..

kesimpulannya,aku nak ingatkan pada diri aku dan juga reader2 entry ni..jangnlah berputus asa n rase terlalu kecewa macam dah tak nak hidup kat dunia ni lagi..chewah..ape yg pnting kita dah cuba sebaik mungkin..nak sedih2 boleh..tapi biarlah berpada....k la assalamualaikum..:-D

p/s: bila tersingkir rase sgt kecewa tapi sekejap je dah ok atas bantuan room mate aku..thanks korg..^__^
p/s:masih bnyk peluang yg menanti..yg pnting still ade peluang tuk join bagi event2 yg lain pulak..
nota suhaila:aku sgt2 terharu sebb aku dapat kawan2 yg baik n room mate yg baik kat UMT ni..


Click here to get 1 Million Guaranteed Real Visitors, FREE!

4 comments:

Ku Azhar said...

sabo2!! t kita buat recording sndri :)

shameel Iskandar said...

hehehe. jgn sedih. trylah mentor or raja lawak pulak.

suhailaselaginella said...

@Ku Azhar

abah...ok2 kita buat recording ea..abah jadi producer album..hahha

suhailaselaginella said...

@shameel Iskandar

wahahah..betul gak tu..jadi raja lawak la..macam bakat terpendam ade ni..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/