Thursday, May 18, 2017

KING ARTHUR: THE LEGEND OF SWORD

Assalamualaikum.

Halooo. Apa khabar pembaca2 yang membaca blog aku ni. Penuh sarang2 lebah pun masih lagi ada yang sudi nak singgah. Huhuhuhu.

Agak awkward gak la jari nak menulis setelah sekian lama tak menulis ni. Idea pun tak ada. Kah!
Tapi takpe, korang jangan risau sebab aku ada kisah menarik untuk dikongsikan. hehehe

Sapa yang baca dekat sini kaki wayang??

Confirm ramai. Aku tahu.

So aku nak review sikit satu movie ni iaitu KING ARTHUR: THE LEGEND OF SWORD.



Mesti ramai yang tengok cerita pasal king Arthur ni kan. Sapa yang suka tengok cerita Merlin, mesti boleh faham kot kisah King Arthur ni.

So far, bila aku tengok movie ni, bagi aku jalan cerita ni menarik dan tak bosan. Walaupun sejarah King Arthur ni mungkin dikatakan sebagai dongeng, tapi aku tetap suka cerita ni. Ha Ha Ha.

Dalam filem ni jugak ada banyak aksi2 berlawan dan berperang. Kalau korang memang suka cerita perang2 lawan2 cam aku, mesti akan suka cerita ni.

Tapi, yang selalu aku cuba katakan bila aku buat review apa2 cerita adalah minat orang lain2. Ada sorang kawan aku ni cakap cerita King Arthur ni tak best dan banyak cakap. Haa..berbezakan dengan aku?

Kesimpulannya, korang pergilah tengok sendiri dan nilai. Aku cuma ulas daripada perspektif aku je. HuHuhU.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/