Saturday, October 22, 2011

HIMPUNAN SEJUTA UMAT KURANG MENDAPAT SAMBUTAN

ASSALAMUALAIKUM SEMUA...
 diharap semua reader2 sehat2 belaka yer..
hidup aku skang ni mmg tersgtlah busy dengan bermacam2 aktiviti..ceh..mengalahkan VVIP plak aku ni an..kah3..mane taknyer..hari ni aku ade kursus CPR sejak dari semalam..esok pulak aku kena pergi fielwork kat Setiu Wetland..g buat sampling..haish..dah la x study pape an..wawwaaw..tapi xpe..jap ag aku study sikit..boleh caye ke aku ni adui..huhuhu

Sunday, October 16, 2011

BILA DAH DAPAT BANTAL..


ASSALAMUALAIKUM SEMUA

selamat pagi!!!!..eh3..salah la..selamat petang...wahahah..ni kes baru bangun tido la ni..tu yg aku duk termimpi2 dah pagi dah...tengok jam pukul 3...aku ingatlah tiga pagi...aish..rupe2 nyer 3 petang...YA Allah!!tak solat zuhur lagi...baru la aku lintang pukang g amik wudhuk...
tula..BILA DAH DAPAT BANTAL.....


Saturday, October 15, 2011

"SEGMEN NASZ : KUMPUL DAN SERANG ..."

assalamualaikum semua..

memandangkan aku yg asik duk TIDO je kat bilik ni(menangis kekesalan)..al maklumlah..cuti2 ni..mind set asik tidur je..nampak katil mata jadi ngntuk..nampak bantal..mula mata kuyu...haish2...so,aku pun terpanggil tuk join segmen ni..sape nak join????jom klik banner..

sape2 yg teringin nak berkawan and nak berblogging dekat blog2 lain pun dialu-alukan join segmen ni...abg naser tak suh bayar tol pun....huhuu..k lah assalamualaikum..
notasuhaila:nak start blogging..!!!hihihi

Click here to get 1 Million Guaranteed Real Visitors, FREE!

BILA USAHA TAK DIHARGAI

assalamualaikum semua...
aku datang bawak hajat..hajat nak tulis entri blog...kah3...memandangkan exam botani dah lepas(harap2 la markah tggi la yer)so,aku pun mengupdate la blog aku yg sekian lame sunyi sepi ni...uhukuhuk..

tengah2 berusaha mengerah idea ni...usaha???

Saturday, October 8, 2011

DIAM-DIAM UBI BERISI......

ASSALAMUALAIKUM...

dah lame rasenye aku x mencoret coretan aku kat blog ni..huhu..sori la kepada readers2 aku yg setia ni..ada readers ker?huhuhu...actually.aku mmg mencurah-curah idea nak tulis..pasal raya,pasal dunia aku yg penuh sedih,duka gembira ketawa ni(sambil buat muka cute..huhu)..
tapi masa amat mencemburui aku..al maklum la..assignment yg ibarat air hujan tak berhenti2...sesi kuliah yg ibarat 7 hari 7 malam..wahaha..tu tak masuk lagi mata yg sering mengatuk..macam2 la hal yg menyebabkan aku malas nak tulis..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/