Saturday, October 22, 2011

HIMPUNAN SEJUTA UMAT KURANG MENDAPAT SAMBUTAN

ASSALAMUALAIKUM SEMUA...
 diharap semua reader2 sehat2 belaka yer..
hidup aku skang ni mmg tersgtlah busy dengan bermacam2 aktiviti..ceh..mengalahkan VVIP plak aku ni an..kah3..mane taknyer..hari ni aku ade kursus CPR sejak dari semalam..esok pulak aku kena pergi fielwork kat Setiu Wetland..g buat sampling..haish..dah la x study pape an..wawwaaw..tapi xpe..jap ag aku study sikit..boleh caye ke aku ni adui..huhuhu



back to the topic,aku nak cerita pasal himpunan sejuta umat yg berlangsung pada hari sabtu iaitu pada hari ni la...actually aku sepatutnya join himpunan ni..aku memang nak join sebab ia berkaitan himpunan umat islam untuk menegakkan syiar islam dan mencegah aktiviti2 murtad..kita pun sedia maklum yg sekarang ni banyak2 anasir2 yg kurang baik kat Malaysia ni yg boleh mengundang keruntuhan iman umat islam terutamanya remaja2 islam..tapi disebabkan aku ade Kokurikulum aku x dapat join..

melalui pembacaan aku di blog asyraf menunjukkan himpunan tersebut kurang mendapat sambutan..setelah hampir 2 jam berlangsung stadium hanya dipenuhi kira2 4 ribu org peserta seterusnya gagal mencapai sasaran satu juta umat islam..tapi ada juga org bukan islam yg datang..nak tahu lebih lanjut?? klik ASYRAF

GAMBAR_GAMBAR SEKITAR HIMPUNAN SEJUTA UMAT ISLAM

p/s:himpunan ni BUKAN seperti himpunan politik seperti himpunan bersih 2.0 yg lepas
nota suhaila:nak join himpunan ni jika himpunan sejuta umat ni di buat lagi pada masa2 akan datang..:-D

Click here to get 1 Million Guaranteed Real Visitors, FREE!

3 comments:

nadeafu chan said...

orang bukan islam pon ada?huhu

EndyScenes said...

biase la org malaysia , if x buat ckp macam mcam , if da buat camni la jadinye.

era kecik said...

gud luck :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/