Sunday, November 27, 2011

SALAM MAAL HIJRAH SEMUA!! APA MATLAMAT KITA AWAL MUHARAM NI??

ASSALAMUALAIKUM SEMUA!!


SALAM maal hijrah semua...seperti kita tahu kita dah menyambut awal muharam..betul tak????ke ade yg masih tertanya-tanya..betul ker??? ni betul2 bukan cobaan..huhuhu
kita selalunya menyambut HAPPY NEW YEAR..tapi jarang yg ingat awal muharam..seharusnya kita menyambut tarikh ini dengan satu penghijrahan yg baru..hijrah daripada buruk kepada baik,daripada baik kepada yg lebih baik..seperti yg kita tahu..bila masuk 1 muharam mesti kita akan bace doa..korg ade baca tak..alhamdulillah kepada sape2 yg membaca..doa awal tahun seperti dibawah..

Aku lambat update blog!!!!(TAHNIAH HARIMAU MALAYA)

ASSALAMUALAIKUM..

wahhahahah,finally aku berjaya buat entry terbaru.....sory3..sesangat kepada sesape yg ade singgah blog aku tapi asyik bace entry2 lame jer..al maklumlah sejak menjadi pelajar UMT...(pelajar u konon).mmg busy sikit,,...assignment melambak-lambak(kes tangguhkan kerja)..tu la kan...so, pade adek2 yg teringin nak menjejakkan kaki ke menara gading hopefully persiapkan dri dari segi fizikal dan mental...huhu
back to the topic...aku nak ucapkan tahniah kepada HaRIMAU MALAYA sebab berjaya mengalahkan SKUAD GARUDA pada sukan sea tempoh hari...(sori,sebb baru update)..hahahah...aku mmg sangat berbangga dengan dieorg la...yg paling penting mestilah kepada coach skuad kan...tanpa beliau,pemain pun tak boleh beraksi dengan baik...

aku mmg sangat sedih dan dukacitanya menulis bahawa sepanjang sukan sea yg berlangsung tahun ni...semua AKU TAK TENGOK !!...arghhh....gara-gara ape?????BELAJAR????? tidak la jugak...TIDO(ade kemungkinan) tapi maybe disebabkan aku duk kat hostel...yg ade pun tv kat warung jer...xpe lah kan..yg penting aku tgk saat2 cemas waktu sepakan penalti tu..wahahahahhahah....sangat menggamit yer jerita daripada penyokong wanita..wahahahha..faham2 jelakan...huhu

teringat dulu kalau time2 kat rumah..jadual acara yg ade kat sukan sea aku tau(bnyk jugak la)..kah3..awal2 dah terpacak kat depan tv...lagi2 kalau bola sepak,sepak takraw, and badminton....skang...lambat sikit tau perkembangan terbaru..(nmpak sgt x bace surat khabar)..haish4


meskipun hari tu untuk kelayakan olimpik malaysia kalah pada syria...tapi aku tetap sokong malaysia!!!aku harap sangat malaysia dapat kalah kan BAHRAIN hari ni....huhuhu...
k la nak siapkan assignment...assalamualaikum..

Click here to get 1 Million Guaranteed Real Visitors, FREE!

Saturday, October 22, 2011

HIMPUNAN SEJUTA UMAT KURANG MENDAPAT SAMBUTAN

ASSALAMUALAIKUM SEMUA...
 diharap semua reader2 sehat2 belaka yer..
hidup aku skang ni mmg tersgtlah busy dengan bermacam2 aktiviti..ceh..mengalahkan VVIP plak aku ni an..kah3..mane taknyer..hari ni aku ade kursus CPR sejak dari semalam..esok pulak aku kena pergi fielwork kat Setiu Wetland..g buat sampling..haish..dah la x study pape an..wawwaaw..tapi xpe..jap ag aku study sikit..boleh caye ke aku ni adui..huhuhu

Sunday, October 16, 2011

BILA DAH DAPAT BANTAL..


ASSALAMUALAIKUM SEMUA

selamat pagi!!!!..eh3..salah la..selamat petang...wahahah..ni kes baru bangun tido la ni..tu yg aku duk termimpi2 dah pagi dah...tengok jam pukul 3...aku ingatlah tiga pagi...aish..rupe2 nyer 3 petang...YA Allah!!tak solat zuhur lagi...baru la aku lintang pukang g amik wudhuk...
tula..BILA DAH DAPAT BANTAL.....


Saturday, October 15, 2011

"SEGMEN NASZ : KUMPUL DAN SERANG ..."

assalamualaikum semua..

memandangkan aku yg asik duk TIDO je kat bilik ni(menangis kekesalan)..al maklumlah..cuti2 ni..mind set asik tidur je..nampak katil mata jadi ngntuk..nampak bantal..mula mata kuyu...haish2...so,aku pun terpanggil tuk join segmen ni..sape nak join????jom klik banner..

sape2 yg teringin nak berkawan and nak berblogging dekat blog2 lain pun dialu-alukan join segmen ni...abg naser tak suh bayar tol pun....huhuu..k lah assalamualaikum..
notasuhaila:nak start blogging..!!!hihihi

Click here to get 1 Million Guaranteed Real Visitors, FREE!

BILA USAHA TAK DIHARGAI

assalamualaikum semua...
aku datang bawak hajat..hajat nak tulis entri blog...kah3...memandangkan exam botani dah lepas(harap2 la markah tggi la yer)so,aku pun mengupdate la blog aku yg sekian lame sunyi sepi ni...uhukuhuk..

tengah2 berusaha mengerah idea ni...usaha???

Saturday, October 8, 2011

DIAM-DIAM UBI BERISI......

ASSALAMUALAIKUM...

dah lame rasenye aku x mencoret coretan aku kat blog ni..huhu..sori la kepada readers2 aku yg setia ni..ada readers ker?huhuhu...actually.aku mmg mencurah-curah idea nak tulis..pasal raya,pasal dunia aku yg penuh sedih,duka gembira ketawa ni(sambil buat muka cute..huhu)..
tapi masa amat mencemburui aku..al maklum la..assignment yg ibarat air hujan tak berhenti2...sesi kuliah yg ibarat 7 hari 7 malam..wahaha..tu tak masuk lagi mata yg sering mengatuk..macam2 la hal yg menyebabkan aku malas nak tulis..

Tuesday, September 27, 2011

JOM TAMBAH FOLLOWER

ASSALAMUALAIKUM...

hari ni aku nak join satu segmen dari blogger terhangat ni,...hihihi..sape2 nak ikut jejak langkah aku meh kita klik2 kat banner comel dibawah...
comel kan banner kat atas ni???so jom la join..leh la kite kenal2 ngn rakan2 blogger lain...hihi..assalamualaikum..

Click here to get 1 Million Guaranteed Real Visitors, FREE!

Friday, September 23, 2011

WAH!!! DIA PANGGIL AKU SWEET!!

ASSALAMUALAIKUM SEMUA..
dikala kat sini macam nak hujan(guruh2 mula kedengaran)..
dan mulalah jari jemari aku berketak-ketik di keyboard laptop...ape lagi..buat entry la an..hahha(ayat bajet dramatis)

Thursday, September 22, 2011

FAKTA:SALAH SATU SAYAP LALAT ADA PENAWAR

assalamualaikum..
ape khabar anda2 semua..harap2 la sihat...baru terjaga dari terlelap sekejap depan laptop..hihi..so,aku pun menjelajah la di laman sosial aku n ternampak satu status ni...status ni menulis tentang satu hadith Rasulullah S.A.W

Tuesday, September 20, 2011

AKU TERSINGKIR DARI AKADEMI FANTASIA!!

ASSALAMUALAIKUM..
entry kali ni aku nak cerita satu kisah SANGAT sedih bagi aku hari ni....sob sob sob :"( (hanya boleh buat icon sedih je sebb air mata x nak keluar)


nak tahu sebb ape????

Monday, September 19, 2011

ADATLAH SALAH DENGAR NAMA..

ASSALAMUALAIKUM..
Baru hari ni aku mengupdate blog aku yg terase sunyi sgt ni..
al maklum lah sejak bergelar status mahasiswa ni..macam agak busy sikit..actually aku tak tau kenape aku busy
hahha

Friday, September 16, 2011

SELAMAT HARI MALAYSIA

assalamualaikum..salam satu malaysia...






wahaha..lambat sikit aku mengupdate entry ni...time aku tulis ni 11.13 pm(16 sept)..mybe pas habis aku tulis dah hari esok pulak yerk..tak kisah la tu sume..ape yg penting aku nak ucapkan selamat hari malaysia...


adakah aku sangat patriotik???
keh3..mestilah kita kena semangat ..tarikh 16 september ni la tanah melayu ditukar nama kepada MALAYSIA...asal x 6 sept erk??boleh same dengan bufday aku..huhu..

Tuesday, September 13, 2011

SEMPAT LAGI BUAT ENTRY...HAISH...

ASSALAMUALAIKUM
Dikala bulan mengambang,,aku duduk dibawah pokok smbil menunggu kawan aku,janji dengan dia kul 8 mlm,keh3 dia x percaye..al maklumlah,mmg selalu kngkawan aku yg tgggu aku..
tggu punya tunggu punya tggu..tetiba dapat idea nak tulis entry...dalam suasana nak pergi kelas malam la aku dapat idea...hahha teror tak???

Monday, September 12, 2011

DISIHIR MENGGUNAKAN GAMBAR DI FACEBOOK

assalamualaikum..
dah lame aku tak bercerita pasal isu2 semasa erk..asik2 cerita pasal aku jer..mesti sape2 yg bace bosan..takpe2..ni aku nak cerita pasal isu yg keluar terpampang dimuka2 akhbar ni iaitu..DISIHIR MELALUI GAMBAR DI FB!!..

sihir????ade lagi erk bende alah ni..haish..aku ingat la zaman canggih ni..org dah tak main pakai sihir ni..terus pakai bom atom je(ops dilarang mengebom org)

Sunday, September 11, 2011

BERAKHIR SUDAH MJM

assalamualaikum..

aku kat terengganu!!!# hati tetibe berkata-kata...wahahhahah
semalam dah habis MJM...terase sedih pulak yer..event majlis penutup mmg sgt2 terharu..tapi aku x nanges ar..just sebak je..chewah...

bercerita pasal MJM ni..seriously ni mmg satu saat yg xdapat dilupakan..start dari daftar sampai sekarang macam x percaya yg aku ni dah masuk u..

dulu cuma berangan2 je.."bestnya dapat masuk u!!"
bile dah sampai sini,rase something yg buat aku berfikir..akhirnya aku berjya masuk u..n rupenya AKU DAH SEMAKIN MENGINJAK USIA..huhu....

waktu malam penutup tu dieorg sde tunjukksn slide show dari mula kiteorg daftar..walaupun gmbar aku xdexdapat nak glamor sikit haha..bile aku tgk slide ..teringat balik time aku daftar..mmg sengal la waktu tu..cam poyo2 je..hahah..time daftar tu mmg aku sgt loading dan pending..sampai ade sorg fasi tu cakap kat aku..aku rase macam angin yg masuk kat..bile pandang muke dia..blur2 je..haha..

DIKESEMPATAN NI..aku nak ucapkan TERIMA KASIH BANYAK2 kat fasi2 yg sggup bersusah payah tuk kiteorg..mmg nampak kesungguhan dieorg untuk mnjayakan MJM kali ni..aku sgt touching bile time fasi pegang candle and padamkan satu2 candle tu..rase macam sgt2 terharu..

korg tau la ..aku ni budak johor..jauh merantau kat ganu.ni...mmg sgt2 buat aku tersentuh....MJM ni buat aku kenal perihal dunia universiti yg sebenar..
"ingat ingat kami remember,jangan lupa kami don't forget.
   kami sayang adik,we love u,hanya adik only u"



petikan lagu ni,mmg sgt bermakne...(ni bukan lagu cintan ea)..mungkin ramai fasi yg aku x kenal dalam MJM ni tapi aku dapat rase yg dieorg semua ikhlas buat semua aktiviti demi untuk mmastikan kita happy dengan MJM ni..
k lah..sampai ni jela...assalamualaikum.^__^



Click here to get 1 Million Guaranteed Real Visitors, FREE!

Friday, September 9, 2011

MENEMBUSI RUANGAN KEHIDUPAN PELAJAR UNIVERSITI

assalamualaikum semua...
wah..dah lama sangat aku rase x update blog ni..sejak2 aku jadi org terengganu ni..mggu ni mmg betul2 susah nak update..wahahaha..x sangke dah  jadi org GANU doh aku ni...wahahahah..

Saturday, September 3, 2011

MENGHITUNG HARI...

ASSALAMUALAIKUM..
APE KHABAR SEMUA...

macam mane hari ni??k la skang ni aku mmg dah xde mood nak raya sebb aku tgh mood nak masuk u..fine..kalau boleh hari ni jugak aku nak masuk u..walaupun hati berat nak pergi..tapi atas satu sebb yg lain selain daripada belajar aku rase aku mmg nak pergi...

x yah la aku nak cerita sebab ape kan..yg pnting..aku rase macam x sehappy aku yg dulu..sori 4 kawan2 baru aku..mungkin korg akan rase aku ni ntah ape2 tah..sbb sebelum g blajar mane2 mesti aku akan bad mood..

hari ni aku nak packing semua baju2 aku pastu hari isnin gerak pergi terengganu..biar lah aku blahjar hidup susah kat negeri org..aku skang ni..aku nak cuba x nak bergantung harap kat mak bapak aku..aku tau aku banyak susahkan dieorg especially mak aku yg banyak tabur duit n jasa untuk aku blajar..

yuran pun aku x bayar lagi..kerajaan cakap boleh tangguhkan an..pastu tolak kat ptptn..so,aku malas nak bayar..kalau dia sruh bayar baru aku bayar kat sana...

sori,kalau entry aku kali ni boring sokmo sebab aku tgh bad mood ...tapi aku x marah reader2 aku..hihihi..
k lah..assalamualaikum..:-D

Click here to get 1 Million Guaranteed Real Visitors, FREE!

Thursday, September 1, 2011

TERNGANGA TENGOK SHAHZ JASZLE CAKAP B.JEPUN


ASSALAMUALAIKUM SEMUA…..
WAH2..orng lain sibuk beraya sakan ,tapi aku ni TENGOK TV SAKAN..!wahahah..mane idaknye..rancangn tv best2..erm..x pernah2 ngadap tv..time raya tengok tv…kih3..

Wednesday, August 31, 2011

Tuesday, August 30, 2011

SELAMAT HARI RAYA SEMUA!!

ASSALAMUALAIKUM..
wahahah..alahamdulillah kita dah berjaya melaksanakan ibadah puasa dan kini menyambut pulak hari raya aidilfitri..

Friday, August 26, 2011

PERGI BANDAR KELAHIRANKU PUN BOLEH SESAT

ASSALAMUALAIKUM SEMUA..

alhamdulillah dah berbuka..makan ape??aku makan meriah ari ni..air asam,air blackcurrent,air soya..wah3..berbagai warne dan rase..kih3...

Thursday, August 25, 2011

HABISLAH..DUIT TERBAKAR!!!



ASSALAMUALAIKUM SEMUA..

salam ramadhan semua..dah 25 hari dah kita berpuasa erk…
Pejam celik pejam celik dah nak raya..wahahahah..best x??aku??x de feeling la..nape erk..
Nak tahu??jom bace..HAH!! DAH NAK RAYA??!!

Bercerita pasal tajuk entry aku ni..hish2..duit terbakar!!korg caye tak..yela..ape taknye terbako..duit tu g

Wednesday, August 24, 2011

PERKARA NAKAL YG SELALU BUDAK-BUDAK BUAT TIME PUASA


ASSALAMUALAIKUM…hihi..
Dah lame x mnjenguk blog aku ni..huhu..nak tahu sbb ape??biarlah rahsia yer..hahah
Hari ni hari ke berape erk kita puasa??sape yg x tahu tu mmg sah la excited nak raye ea..hari ni puasa yg

Sunday, August 21, 2011

HARI YANG PANAS!!

ASSALAMUALAIKUM..

wahaha..tetibe nak buat entry sambil menunggu azan maghrib berkumandang..dah la perut duk sibuk keluar lagu hindustan ..kalau kuar lagu raye ok gak..huhu..

Saturday, August 20, 2011

HAH??DAH NAK RAYA DAH????!!



ASSALAMUALAIKUM SEMUA..

Aku on radio terus dengar lagu hari raya..yA Allah!! dah nak raya???! adoiyai..asal la aku tak de feeling pape ni..wahahah
Ntah la erk..macam x meriah rasenye..aku dah besar???sebb tu dah x rase excited??x jugak..
Haish…

VIDEO DAN LIRIK MR. SIMPLE


ASSALAMUALAIKUM SEMUA!!
WARNA WARNI GILER BAJU DIEORG..HAHA

Friday, August 19, 2011

BALIK KAMPUNG:MESYUARAT @ DEBAT

assalamualaikum..

dengn muka nagntuk aku buat entry ni..wahahah..actually tgh pening kepale maybe sebab over limit tgk screen lappy ni..tapi sebb nak buat gak entry..aku gagahkan jugak..huhu

Wednesday, August 17, 2011

'UCAPAN AIDILFITRI: DARI SAYA UNTUK EQBALZACK'



WORDLESS WEDNESDAY#8

"SEGMEN JOM KENAL DAN TAMBAH RAKAN BLOGGER"

assalamualaikum..hihihi..aku nak join segmen ni..menarik hati aku,..ececece..

segmen ni ada misi tau..nak tau misi segmen ni??jom join...klik banner..


- Nama panggilan Blogger         : suhaila sellaginella
- Tarikh mula berblog               : april 2011
- Rakan blogger terkini             : 245
- Target tambah rakan blogger  : 15 orang

Click here to get 1 Million Guaranteed Real Visitors, FREE!

Tuesday, August 16, 2011

FIKRAH RAMADHAN DI MHI: SANGAT BERINFO DAN MENARIK

ASSALAMUALAIKUM..

HUHU baru lepas kupas buah kelapa guna gigi..eh ..bukan guna gigi la..aku puasa..huhu..huh..berpeluh-peluh aku kupas...akhirnya berjaya jugak..hihihiohi..bgge sekejap sebab pndai kupas kelapa..wahaha

RILEKS SEBENTAR MAU PROMOTE BLOG ANDA


assalamualaikum..pagi2 ni aku nak join segmen...sape nak join..jom klik banner..^___^

Click here to get 1 Million Guaranteed Real Visitors, FREE!

LAWAK YANG PALING KELAKAR..HAHAHHA

ASSALAMUALAIKUM SEMUA..

DAH LAME ERK TAK BUAT ENTRY??eh, aku buat semalam la..tapi actually bnyk buat entry pasal GA..huhu..dah lame pasan..tapi tadi ade abg tu komen aku bnyk join GA..huhu..aku MARAH??huhu..xde la..x marah pun kat cik abg tu..nak baca blog dia x???NAK3!!  jom terjah

Saturday, August 13, 2011

"#3 GIVEAWAY SIMPLE : DOMO ITU MILIKKU"


assalamualaikum semua...wahhahahha..hari ni aku nak join GA simple...saje2 mane tau beruntung an...kehkehkeh..berminat???jom klik2 banner kat bawah ni..huhu

Friday, August 12, 2011

CONTEST:RAYA DATANG LAGI.


VIDEO SYAITAN GEMUK DAN SYAITAN KURUS:MAKANAN SYAITAN


ASSALAMUALAIKUM SEMUA...
SALAM RAMADHAN SALAM JUMAAT..
setelah asyik dengan join GA..su nak la wat entry..entry ni su nak kongsi kepade semua yg mmbaca..kalau boleh sebagai tauladan kita..jom kita tengok dulu video dibawah:


GIVEAWAY FOR RAMADHAN


GA | Kad raya dari Solicious StoriNori

assalamualaikum..hari ni join GA lagi..nak kad raya lagi..huhuhu


ade 25 keping kad yg solicious storiNori (SS)nak bagi..so,sape2 yg nak..jom join sini...^__^

Thursday, August 11, 2011

KAD RAYA GIVEAWAY

ASSALAMUALAIKUM..
sedang2 aku duk BW..nampk la give away ni..cam best jerk..jom join..wahahha

Segmen Promosi Blog 500 Follower ke Bawah

assalamualaikum...

CIK ANA!! NAK KAD RAYA ITU!!

AJAL MAUT DITANGAN ALLAH S.W.T

ASSALAMUALAIKUM
salam ramadhan..entry kali ni aku sedang berada dalam keadaan yg sayu....pagi2 on9 tiba2 terbace kat status seorg kawan ni tentg pemergian seorg student matrik batch aku...terkejut sgt2..padahal arwah baru update status bila aku bace kat wall arwah...

Wednesday, August 10, 2011

BEN ASHAARI AJAK KENAL BLOG INI #2

Santai Bersama BEN ASHAARI

SEDIH...SEDIH..SEDIH!!


Assalamualaikum ..
NTAHLAH hari ni aku sgt gundah gulana..x tahu kenape an..tadi pagi,aku pun memulakan aktiviti rutin aku selama 6 bulan kat rumah..kemas2 rumah..sidai basuhan ,sapu sampah..tapi aku  tahu kenape..rase macam air mata aku ni nak keluar laju2..no reason..pastu, aku terdengar cerita pasal puasa..pun aku nak nangis..pelik tul..padahal xde bab2 sedih pun yg aku tgk..tertanya-tanya aku..

WORDLESS WEDNESDAY#7


ASSALAMUALAIKUM SEMUA..JOM KITA TATAPI GAMBAR NI

Tuesday, August 9, 2011

PERLU KE TOUCHING BILA ORANG PANGGIL POYO??


ASSALAMUALAIKUM SEMUA…
PUASA TAK HARI NI…??PUASA!!!HUHUHU POYO JE AKU NI..
POYO??APE CITER PASAL POYO NI??!!

PERTANDINGAN MENGHIAS BLOG SEMPENA BULAN KEMERDEKAAN

ASSALAMUALAIKUM SEMUA..
hari ni aku nak share something yg aku rase sgt bermanfaat untuk semua blogger xkire yg newbie macam aku ni  atau pun yg dah lame dalam dunia berblogging ni..ni pasal pertandingan mnghias blog/web sempena kemerdekaan..haha..jangan ingat nak raye je tau..bulan ni pun bulan kemerdekaan..huhuhu..hadiah pertandingan ni pun lumayan..keseluruhannya berjumlah RM 7500..wow...kalau dapat ni..sakan la erk..huhu

BLOGLIST LEPAK BERSAMA MUZ

assalamualaikum semua!!!
hari ni nak join segmen ag.....nak join??jom klik banner ni..

Monday, August 8, 2011

JOM TAMBAHKAN FOLLOWER

ASSALAMUALAIKUM SEMUA..
WAH3..penat ke berpuasa???takpe3 moga2 mndapat keberkatan...
hari ni aku nak join aktiviti mr. aril ni..mmg menarik..sebb kita boleh knl dgn blogger2 lain..sape2 rase2 yg nak join tu meh klik kat banner mr. aril ni...

Sunday, August 7, 2011

FAMOUS:SETIAP AYAT YANG DIA TUTURKAN, BUAT JANTUNG BERDEBAR-DEBAR


Assalamualaikum…
Salam ramadhan salam ukhuwah..
Sebelum aku cerita tntg tajuk entry aku ni..aku sebenar nya nak cakap….akhirnya Berjaya memulakan puasa yg ke-4..
K lah back to story..aku nak cerita tntg seorang lelaki yg boleh dikatakan agak famous time bulan puasa,hari raya,raya haji..huhuhu..

Saturday, August 6, 2011

Friday, August 5, 2011

SAFEE SALI DAN AMIRUL HADI DIGELAR MONYET GARA-GARA BICYCLE KICK

ASSALAMUALAIKUM..

La ni aku nak cerita kisah 2 pemain bola sepak negara yg digelar MONYET oleh HIDAYAH isteri kapten pasukan singapura..hish..geram jugak aku bace statement si hidayah ni..

Thursday, August 4, 2011

CONTEST- SAYA SEORANG MUSLIMAH

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM DAN ASSALAMUALAIKUM


TOKOH MUSLIMAT YANG SAYA KAGUMI
  • Siti Aisyah R.A
  • Ustazah Siti Nor Bahyah

PENGAT HAI PENGAT..NASIB TAK KANTOI..


ASSALAMUALAIKUM…

Wah semangat aku nak wat entry ni..hhuhuhu..(poyo je)..memandgkan kite dalam bulan puasa..mmg x sah kalau x sebut pasal makanan..aik??lapar la pulok..huhuh..sabo suhaila..lame lagi nak buka..
Aku sebenarnya nak cerita pasal semalam..semalam malas nak tulis..so,aku buat hari ni..korg knl x pengat tu ape??x tau??ni gmbarnye..AKU NAK TUNJUK..huhhuhu

SPONTANEOUS THURSDAY

assalamualaikum...jom kita renungkan ,,,

PEN MERAH PEN BIRU I MARAH, I LOVE U!!


Assalamualaikum
SALAM RAMADHAN..MACAM mane pause hari ni.?
.ade yg masih rase macm duk kat padang pasir??haus semacam @ macam duk kat atlantik..
ngantuk semacm..huhuhu..mmg macam2  perangai en..

Wednesday, August 3, 2011

Monday, August 1, 2011

JOM TUKAR KEMBALI FACEBOOK CHAT KEPADA YANG LAMA!

ASSALAMUALAIKUM SEMUA..
HARI ni aku nak tutorial yg ke-2..
korg semua mesti sgt suke berfacebook kan??
tapi sejak akhir2 ni..si MARK telah mncetuskan revolusi..yg mane..chatbox@ IM telah bertukar wjah..
yg mane..kite x nmpk sape kawan2 kite yg on9..hush..mmg geram la..nak cari satu.hal an..
la ni..aku telah ternmpk kat blog abg 2dayblogger tntg cara2 nak tukar balik IM fb kepade versi lama..jom bace..

HARI PERTAMA BERPUASA^____^

ASSALAMUALAIKUM...
SALAM RAMADHAN!!!..

Sunday, July 31, 2011

ADUHAI(PART 2): KELUHAN LELAKI MENJELANG RAMADHAN


ASSALAMUALAIKUM ..
entry kali ni nak cerita pasal keluhan lelaki time dah nak puasa..ingat perempuan je yang banyak mengeluh..lelaki pun ade...nak tahu ape yg dieorg mengeluh???jom bace

Saturday, July 30, 2011

ADUHAI (PART 1): KELUHAN WANITA MENJELANG RAMADHAN


Assalamualaikum

tggl berape hari lagi kite nak masuk bulan ramadhan erk??lagi 1 hari??alhamdulillah..x sabar2 rasenye..huhu..hari ni aku ingin berkongsi something la pasal ramadhan ni....disaat kita gmbire nak smbut puasa ni..adalah beberape golongon mengeluh..ai,asal plak mengeluh??nak tahu..hari ni aku cerita pasal wanita mengeluh@sigh..hmmm..

Friday, July 29, 2011

PEMAIN SINGAPURA PATUT DIGELAR "PELAKON TERBAIK"

ASSALAMUALAIKUM...
hari ni aku nk cerita agak pnjg but first of all sori sbb lmbt update pasal perlawanan ni,,huhu..
sebb aku mmg busy petg tadi sbb g amek lesen tertunda ..hahha..bukan perlawanan bola sepak je yg ade tertunda tau..haha..tapi aku x kesah..aku mmg nak cerita pasal ni gak..

Thursday, July 28, 2011

SPONTANEOUS THURSDAY#3

ASSALAMUALAIKUM

SEMOGA MALAYSIA DAPAT KALAHKAN SINGAPURA

JOM TENGOK

 HARIMAU MALAYA MENGAUM!!!!^^

  Click here to get 1 Million Guaranteed Real Visitors, FREE!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/