Friday, August 5, 2011

SAFEE SALI DAN AMIRUL HADI DIGELAR MONYET GARA-GARA BICYCLE KICK

ASSALAMUALAIKUM..

La ni aku nak cerita kisah 2 pemain bola sepak negara yg digelar MONYET oleh HIDAYAH isteri kapten pasukan singapura..hish..geram jugak aku bace statement si hidayah ni..



twitter hidayah

dia buat statement tu kat twitter dia..tapi skang dah delete pun..takut ke kena serbu ngn peminat bola sepak malaysia..haish...bulan2 puasa buat orang marah...=.=
berikut merupakan kenyataan safee sali berkaitan isu ni..

Saya cukup tersinggung dengan kata-kata isteri Shahril, apa lagi suaminya adalah antara sahabat saya yang turut beraksi di liga Indonesia. Malah Shahril juga meminta jersi sayaselepas perlawanan tempoh hari sebagai tanda persahabatan kami, tetapi kenyataan isterinya amat menyinggung perasaan saya.”
“Kami memandang serius perkara ini kerana ia menyentuh keperibadian seorang pemain profesional negara,” kata Safee dalam satu kenyataan kepada media.
“Buat masa sekarang, kami belum memikirkan untuk sebarang tindakan undang-undang, tetapi cukup sekadar dia memohon maaf dan menyatakan kekesalannya kerana mengeluarkan kenyataan sedemikian serta berjanji untuk tidak mengulanginya pada masa depan.
Menurut Safee, memandangkan pasukan Singapura akan lebih kerap ke Malaysiamusim depan, begitu juga sebaliknya, dia mahu isu ini diselesaikan segera supaya tidak timbul suasana tidak diingini apabila pemain 
terbabit kembali ke sini.

haish...geram jugak aku bace an..tapi yg paling best sekali aku terbaca komen2 pemain bola sepak negara kita di OH BULAN   tergelak2 aku bace..jom bace...













hahhaa..tergelak-gelak aku baca komen pemain bola sepak kita ni


mmg ramai yg respon di oh bulan..yg sokong singapore dgn pndapat dieorg yg sokong malaysia ade pendapat sendri....dah2 la tu..kita semua org melayu..x kira la melayu singapore ke melayu malaysia ke...yg penting agama tu sama..agama islam..ni mungkin dugaan ramadhan tuk amirul hadi dan safee sali..kita sebagai peminat..beri sokongan padu kepada mereka n harimau malaya..kalau nak bace lbih lanjut..klik www.ohbulan.com


NAK TGK AKSI BICYCLE KICK SAFEE SALI YANG SEBENAR??




AMACAM??teror an?? mungkin waktu malaysia lawan singapore..nasib x menyebelahi malaysia..kalau x..mmg bergegar rasenye gol tu..k la sampai sini je..k la assalamualaikum..

sumber: berita harian..,ohbulan   yanmieonline.com



Click here to get 1 Million Guaranteed Real Visitors, FREE!



6 comments:

Noriz sini.. said...

iskhhh, tak baik kan...

sampai hati betul...


btw, i folo uuuu :)

Idayu Harun said...

memang lawak habis baca yg pemain bola tulis ! haha

suhailaselaginella said...

noriz:tula pasal..sakit hati gak bile bace tu..tapi sabar jela lagi2 ni bulan puasa yerk..
btw..thanks follow..:-D


idayu:kelakar an??saya baca pun tergelak-gelak..:-D

nashanadz said...

wa'alaikumussalam..

alahai mereka taknak bersembang2 di sini plk ke? haha adehh bace yang pertama agak membara sikit la nasib bulan2 puasa ni kan menuntut kita banyak bersabar hihi.. tp bkn bln puase je tau kene sabar ;)

komen2 mereka kat bawh tu sangat tak menahan.. sape punye keje la tu aduyaiii ;P

doktor gigi tak bertauliah

shahrul said...

kelakar..mengarut..smua ade..haha...pengikut baru di sini.. ;)

suhailaselaginella said...

nasha:huhuhu..kecoh la kalau dieorg komen kat sini..ape yg boleh kita buat sabo jela..



shahrul:hahha..semua ade ni..selamat datang:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/