Wednesday, August 10, 2011

BEN ASHAARI AJAK KENAL BLOG INI #2

Santai Bersama BEN ASHAARI



assalamualaikum..wahha..ptg2 dikala hujan di tgh panas ni..aku nak join satu segmen abg BEN ASHAARI
NI..first time join..rase excited  plak..selalu2 msti miss segmen.or ade hal yg lagi pnting..tapi kali ni aku berkesempatan nak join..nak knl2 jugak dgn blogger2 lain an

  • aku mula2 berblogging start bulan april 2011...lepas habis matrik..aku pun buat blog..mule2 tu just fikir untuk personal blog..hal2 tntg aku jer..tapi bila aku dah mula teroka bnde ni aku barulah aku tahu yg komuniti blogger ni sgt besar..baru tahu..sedih aku ni..pastu bulan mei baru aku start aktif buat entry ..kadang2 pasal opinion aku tntg sesuatu isu,tntg kehidupan aku pun ade..macam2 ade la..wahaha..aku still baru lagi pasal blogging2 ni..penulisan kat entry pun kdg2 tak mtg ag..papepun harap aku boleh berjaya macam abg benashaari 
  • aku tahu pasal segmen ni dari pagi tadi..dari sape??mestilah dari entry abg ben ashaari ni..bukak2 blog..tgk reading list..nmpk entry ni..tapi pagi tadi ade hal sikit..so, baru skang saya join..huhu
  • sape yg join segmen ni..korg tggu lah ea..kedatangan aku kat blog korg...jom terjah.
k lah..sape2 nak join klik banner @ segmen kenali blog ini#2
blog yg aku dah terjah


  • inspirebunny (blog dia simple but entry dia interesting)
  • nadzrie.com (suka dgn background blog ni..suke entry 100 letters of love)
  • fareezvanfillers (blog ni nice..loading pun cepat n simple..)
  • kaki wayang (wahha..hangat ni..macam tagline die jugak blog yg betul2 hangat..btw menarik)
  • ceritaku cerita mu(wah..tertarik ngn kecomelan budak yg dalam header tu..huhu..anyway,blog ni nice)
  • farizaothman (cepat loading n nice)
  • laman ayahsu (nice..aku suke bace entry ni)
  • izyannadira (suka background blog sgt2..^_^)
  • cik kain batik (aku suka name cik kain batik..nampk cam sempoi jer..entry ni pun best2 gak)
  • naimulfirdaus (aku selalu bace artikel en,naim ni..tapi just silent reader je..x komen pun..tapi aku mmg respect bab artikel dia ade pengisian yg bagus..tajuk pun gempak)
  • bicaramak dara (wah,bila mak dara berbicara..blog ni simple n nice...loading pun cepat..jom terjah..huhu)
  • ourkuzina (simple and nice cepat loading...^__^)
  • cthaslinda (suke header die..gmbar sarang burung tu comel..wahahha..ringkas dan kemas..i like)

Click here to get 1 Million Guaranteed Real Visitors, FREE!

3 comments:

Kaki Wayang said...

Kaki wayang datang menyerbu..selamat berbuka puasa yerr..

haslinda said...

hai... linda dtg singgah sini...

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html

DoodleLicious said...

haiii..salam singgah ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/