Saturday, August 20, 2011

HAH??DAH NAK RAYA DAH????!!



ASSALAMUALAIKUM SEMUA..

Aku on radio terus dengar lagu hari raya..yA Allah!! dah nak raya???! adoiyai..asal la aku tak de feeling pape ni..wahahah
Ntah la erk..macam x meriah rasenye..aku dah besar???sebb tu dah x rase excited??x jugak..
Haish…


Tapi bila fikir2 balik maybe sebb aku tak leh raya puas2 kot tahun ni..yela ray eke-5 aku dah nak bertolak ke terenggnu..nak sambung study aku balik..
Setelah 5 bulan duk rumah…haha..x sabo pulak nak g blajo balik..
Balik pade cerita raye tadi..aku belum beli baju raye ag..wawawa..kesian kan..xpe2..family aku mmg suke beli last2 minute..yg pnting ade..
K la..malas nak cerita panjang..ape yg pnting aku nak terbitkan  mood raye aku..camne erk…pasang pelita keliling rumah boleh..esok la beli..k assalamualaikum..
p/s: rindu kat arwah atuk aku…


Click here to get 1 Million Guaranteed Real Visitors, FREE!

6 comments:

Cikal Ananda said...

Sisa 10 hari lagi ke depan,.
belanjanya esok je,.

teciq said...

aku pon tak rase da nk raye..haha.. ^^

Den said...

menghitung hari untuk beraya dan gi blajor plak ye dik.. ;)

suhailaselaginella said...

@Cikal Ananda

hehe..tu la..lagi berape hari nak raya..

suhailaselaginella said...

@teciq

hahah..sep sikit..same la kite yerk..haha

suhailaselaginella said...

@Den

huhu..tu la pasal kak..nak g study tapi x prepare pape pun ag..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/