Monday, August 1, 2011

JOM TUKAR KEMBALI FACEBOOK CHAT KEPADA YANG LAMA!

ASSALAMUALAIKUM SEMUA..
HARI ni aku nak tutorial yg ke-2..
korg semua mesti sgt suke berfacebook kan??
tapi sejak akhir2 ni..si MARK telah mncetuskan revolusi..yg mane..chatbox@ IM telah bertukar wjah..
yg mane..kite x nmpk sape kawan2 kite yg on9..hush..mmg geram la..nak cari satu.hal an..
la ni..aku telah ternmpk kat blog abg 2dayblogger tntg cara2 nak tukar balik IM fb kepade versi lama..jom bace..


TUTORIAL BAGI PENGGUNA GOOGLE CHROME
  1. Buka Google Chrome,jika tidak ada boleh download disini google chrome
  2. Download dan Install Add OnFACEBOOK CHAT OLD VERSION
  3. Log out Facebook anda dan login semula ke facebook anda.
  4. LASTLY, facebook chat kmbali kepade sedia kala..jom tgk bawah ni..

TUTORIAL BAGI PENGGUNA MOZILLA FIREFOX
  1. Buka Mozilla Firefox
  2. Klik pada tools
  3. Pilih Add-Ons dan search “greasemonkey”
  4. Seterusnya Install Add-Ons berkenaan.
  5. Akhir sekali install facebook chat old version

SEKARANG NI..KORG BOLEH LA HAPPY2 bab nak boleh tgk sape yg on9..sape yg x on9..
salam ramadhan...assalamualaikum..:-D

sumber:2dayblogger  dan kyrul
Click here to get 1 Million Guaranteed Real Visitors, FREE!

2 comments:

cena_sarina said...

xdapat install pun...yang chat old version tuh...huhu

suhailaselaginella said...

la..yeke..camne plak..saye buat jadi jer..erm cube awak try buat lagi sekali..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/