Wednesday, August 10, 2011

SEDIH...SEDIH..SEDIH!!


Assalamualaikum ..
NTAHLAH hari ni aku sgt gundah gulana..x tahu kenape an..tadi pagi,aku pun memulakan aktiviti rutin aku selama 6 bulan kat rumah..kemas2 rumah..sidai basuhan ,sapu sampah..tapi aku  tahu kenape..rase macam air mata aku ni nak keluar laju2..no reason..pastu, aku terdengar cerita pasal puasa..pun aku nak nangis..pelik tul..padahal xde bab2 sedih pun yg aku tgk..tertanya-tanya aku..


Yg lagi aku x tahan nak nangis bila aku tgk MHI tntg seorg ibu ni yg mnghidapi kanser..sape2 yg tgk MHI pagi tadi mesti tahu..sedih giler kot..anak dia kecik lagi..baby ag..kisah dieorg tu diceritakan oleh akak ipar suami wanita tu kat blog dia miera301.blogspot.com….korg kalau nak lebih tahu dgn lebih lanjut pergilah blog dia..n kalau nak hulurkan sumbangan pun boleh ..
wargh..waktu tu mencurah-curah air mata aku..choii betul…mmg sayu la..aku mmg respect giler kat suami die yg masih lagi syg sgt n sggup jaga dia..sush nak cari lelaki mcm tu..kita sama2 berdoa semoga  wanita yg nama dia Norma sihat seperti sediakala dan mampu mnjaga anaknya sendri..amin..
Assalamualaikum
p/s:bersyukurlah diatas nikmat kesihatan yg diberikan oleh kita dan sentiasa berfikir jika kita rasa kita adalah org yg sush,ingatlah..ada lagi org yg sush daripada kita…




Click here to get 1 Million Guaranteed Real Visitors, FREE!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/