Thursday, August 18, 2011

SORRY, SORRY, SORRY....

ASSALAMUALAIKUM SEMUA..

ape khabar??*ade ke org bace..x kesah la..sorry,sorry, sorry..dah macam lagu suju pulak an..huhu..
actually,aku nak mintk maaf kepade rakan2 blogger yg dah join segmen jom kenal dan tambah rakan dan

  segmen promosi blog 500 follower sebab dah datang menjenguk n follow blog aku yg x seberape ni..huhu..jasamu dikenang..tapi yg sedihnye aku belum sempat nak jenguk beberape blog yg join segmen ni..sebbnye,aku bnyk kerja yg nak diselesaikan..almaklumlah ,mak aku buat kuih raya..so,kenala tolong sikit2..tapi aku dah BW kat group NEGARA CHINA aku dari segmen promosi blog 500 follower hihii..
aku dah jenguk n follow korg...huhu..negara2 lain especially korea(sebb minat korea) pun aku belum jengah lagi..sori..thaks pade group negara lain yg BW kat blog aku ni.thanks..insyaAllah..aku akn terjah blog2 korg
bila2 aku ade mase..

aku mmg sangat enjoy join kedua-dua segmen ni..dapat kenal2 ngn blogger lain..best2..semoge kita dapat kekalkan hubungn sesame blogger erk..
lastly,aku harp boleh buat segmen camni gak..hahha..hajat besar..n sape2 yg terjah blog aku..aku try tuk luangkan mase terjah balik kat blog korg..tapi lambat sikit la..hihi..BIAR LAMBAT ASAL SELAMAT.*hihihi..k la sampai sini je..assalamualaikum..^__^

p/s: tggu kedatangan aku yer..hihi
nota suhaila: broadband lembab macam ditimpa hujan=.="
Click here to get 1 Million Guaranteed Real Visitors, FREE!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/