Friday, September 9, 2011

MENEMBUSI RUANGAN KEHIDUPAN PELAJAR UNIVERSITI

assalamualaikum semua...
wah..dah lama sangat aku rase x update blog ni..sejak2 aku jadi org terengganu ni..mggu ni mmg betul2 susah nak update..wahahaha..x sangke dah  jadi org GANU doh aku ni...wahahahah..



korg x tau kenape aku jadi org ganu???hihihi

"aku kahwin dgn org terengganu???"


wahahaha...belum temu calon lagi..masih muda kot..
malas nak tanya2 korg an..actually aku dapat belajar kat UMT..wahaha..sape yg ade bace entry aku pasal masuk u ni,mesti tau aku dapat kos ape...sape x bace???ramai an??kalau teringin nak tahu aku dapat kos ape..korg bacela lakos yg telah diminati oleh diriku ini..


aku mmg nak cerita dari awal sejak aku daftar ni...huhu..mmg la ramai org sgt2..dan aku mmg banyak kali terbengang dan terase kesengalan waktu daftar tu..haha.x kesah la pasal tu sebb biase la tu an..baru2 nak kenal universiti...kih3..mmg kos yg aku dapat kat universiti ni bukan pilihan aku tapi aku sgt bersyukur sebb dapat masuk universiti...

first day bermula MJM(minggu jalinan mesra)..aku mmg sgt x adapt ngn tmpat tu ..sesat ok..but skang dah ok la..abg2 n akak2 fasi mmg sangat best..aku ni ibarat dalam satu komuniti ikan nemo yg hidup bersatu padu..hahaabaikan pepatah aku kalau rase merepek ..mmg sangat penat..SERIOUSLY!!..tapi AKU HAPPY..huhu..waktu MJM ni la kite nak knl kawan2 kite kan..

kat dalam kos aku ni mmg banyak dtg dari negeri klantan,trnggnu,cam tu la ..jadi aku sebagai rakyat jati JOHOR ni sememangnya x berape nak faham ape yg dieorg cakap..tapi aku mmg suke kalau dengor dieorg berbual..cam best jer ade longhat sendri erk..huhu..

TAK SUKA ORIENTASI????


aku rase korg x boleh fkir camtu..actually melaui orientasi ni kite boleh knl dgn lebih dekat tntg universiti masing2..macam aku la..mula2 x berape tahu pasal umt ni..then bile aku masuk grup LDK aku ..abg fasi yg handle tu..terangkan lbih lanjut pasal umt..

lagi satu orientasi ni mmg kadang2 x best..tapi kite must think positive...sekali je kite berorientasi dalam mase kite buat ijazah..bak kate org jerman.."every single moment is very memorable "


k lah..tu jela cerita yg aku dok soh seh kat sini...MJM bakal berakhir n aku perlu teruskan kehidupan di universiti ni dengan bahagia...

p/s:UMT cita warisan
p/s:comel betul aku tgk akak2 n abg2 fasi menari..hahaha..
p/s:abg fasi LDK grup aku sempoi..(sape tu erk??)huhu
nota suhaila:aku berada dalam mode kepenatan dan nak tidur...assalamualaikum
Click here to get 1 Million Guaranteed Real Visitors, FREE!

6 comments:

Oppa Kudin Nz said...

haha..slamat menjadi org ganu lah ye..
ade geng r camni..
u kn,mesti dr sume negerinye ade..
ramai org tuh..^^

suhailaselaginella said...

hahah..tu la..dah jadi org terengganu dah..hihihi..mmg ade geng dari johor..huhu

zulhilmi.tempoyak said...

hahaha...

welcome terengganu..

nnt jemput la dtg sni lak..

dkt bangi...
hihi..

blaja elok2 ek..

nadia fatihah said...

waa jadi org ganu dh ye. bleh blajo cakak ganu doh phni tu. hahahha

suhailaselaginella said...

@zulhilmi.tempoyak

huhuhu..dekat bangi??xde lesen kereta nak gi haha..

suhailaselaginella said...

@nadia fatihah

hihihi...tu la pasal..jadi org terengganu la..nak blajo gak cakp ganu..sikit2 boleh la...hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/