Friday, July 15, 2011

PERIKANAN TU!!! TERKEJUT SEKEJAP..

ASSalAMUALAIKUM...

HUHUH.hari ni aku nak kongsi something ngn semua..
sape yg amik keputusan UPU hari ni??
mest ramai an...korg mesti gelak2 guling dgn result yg korg dapat..huhuhu
macam aku la...aku pun amik jugak hari ni..hahha..punye la sedap nak wat entry pasal syaaban tergendala sebab nak tgk result..hahhah..alhamdulillah aku dapat masuk universiti..nak tahu aku dapat u mane???
jeng jeng jeng...


UNIVERSITI: Universiti Malaysia Terengganu
PROGRAM: Sarjana Muda Sains Gunaan (PERIKANAN)

wargh!!!! asal pelik sgt program??..but ape yg boleh aku cakap dengan hati yg tulus ikhlas..AKU SUKA PROGRAM TU.
MENARIK KAN??


MMG..mule2 aku rase cam..aik asal perikanan..tapi aku tengah gelak2 ni..haha..ni mesti sebab aku suka makan ikan la ni..huhu..tapi aku tertarik sgt ngn program tu..mmg.. org cakap mcam x femes..x yah cakap org..ayah aku pun gelak(gelak menyindir) haha..tgk aku dapat program perikanan..tapi yg penting aku sangat bersyukur dgn ape yg aku dapat..
aku tahu mesti ade seseorg manusia ni bakal gelakkan aku bab dulu aku lagi teror berbnding die..upsr lebih dari die..pmr gempak giler dari die, spm ok sikit dari die..matrik aku setahun die dua thun..last2..eh ikan..x kisah la dia nak cakap ape...janji aku bahagia..haha..betul x??

KESAH APE DENGAN FIKIRAN ORANG

-OK..bercerita pasal kesah x kesah ni..mmg smpai ke pnghujung nyawa..malah ke pnghujung dunia pun x habis2..
hahah..btul kan..
-bagi aku..yg penting skang ni aku belajar betul2..umur aku muda lagi..maybe Allah saja nak aku dapat ni..biar keluar sikit dari kepompong sains yg membelenggu dunia skang..(keluar la sgt)..
-KORANG kate program ntah hape2?? LANTAK korg la..yg pnting aku cube..wei..bnde ni bukan setakat ikan tau..ade jugak belajo biologi..sudah hilang memori pasal bio..huhuhu



BOLEH KE HAFAL NI..HUHU


k la..malas pnjg2..tggu entry aku seterusnya..assalamualaikum:-D

6 comments:

Fadzmie Mohamad said...

Ok apa kos tu. Kool! ;)

Good luck in your studies nanti, ok? ;)

kimiez said...

tahniah..btw.. make sure study smart n dun be lazy..

kimiez said...

tahniah..btw.. make sure study smart n dun be lazy..

suhailaselaginella said...

fadzmie:tu la..suke gak ngn kos tu..thanks..^^



kimiez:thanks,insyaAllah ..dah x nak mals2 ni..azam baru...huhu

A3manul Na3m | ايمان النعيم said...

Alhamdulillah... jiran la kita. saya dpt UniSZA.

suhailaselaginella said...

alhamdulillah..owh dapat UniSZA..thniah..:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/