Friday, July 22, 2011

AKU SUKA KACAU VIRUS!!HAHAHA

ASSALAMUALAIKUM SEMUA!!

aku sememangnye malas nk buat entry sebb kestressan aku pasal bermcm2 la..tapi disebbkan jari jemari aku ni..begitu pntas mengetik2 key board ni..so,terhasilah entry ni..
sape yg knal aku mesti dah tahu perangai aku yg suke kacau org kan,..hahha..kesian kalian2 yg dah terkena dgn aku..SORI TAU..gurau2 jer..(sambil buat muke cute)^__^



erm..nak tahu salah seorg mangse kacau aku adalah SI VIRUS!!..x knl???ala virus fb tu yg duk cakp HOW ARE YOU,WANNA LAUGH BAGAI LA..HUHU..

nak djadikan cerita aku mmg asik2 la dpt bnde tu..naseb baik aku dah bace entry cerita mamat pasal ni..THANKS MAMAT..huhu

disebabkan aku yg geram giler ngn virus ni ..so,aku KACAU die..huhu..nak bace??jom


huhuhu..sori bab kacau si virus ni..huhuh..yg kat bawah ni kawan aku punye..




sori acai,aku gune pic x bgtau ko..sebbkan x gitau ko,so, aku promte blog kat sini..jom sggh blog ni ACAI RAINBOW ..ADE pelbagai tips2..tips2 ape??korg pergi la blog die ea..

belum abis cerita ag..disebabkan idea virus yg "bernas" gune chatbox fb..aku pun sekali lagi buat nakal kat sorg kawan aku ni..name die teciq..SORI IKA..gurau je..

huhu..cam tu la kesahnyer..nakal kan aku??tapi yg sure aku nakal jer..tapi X JAHAT tau..huhu..
si teciq ni pun ade blog..macam cerite yg die kongsi kat blog die..huhu..
korg nak tahu ape yg die cerita?? jom TERJAH SI TECIQ YG COMEL ..
YG SORG lagi ni si AWAIS..CETT.. rupenye die tak tau pape pasal virus tu..aku pulak yg terkena..ingtkan nak prank die..ni plak x mnjadi..tu la suke sgt knekan org..huhu..dak ni pun ade blog..jom skodeng AWAIS ..HAHHA
k lah..tu je yg aku nak cerita..assalamualaikum..(^___^)

Click here to get 1 Million Guaranteed Real Visitors, FREE!

2 comments:

teciq said...

oit! tetiba je aku ade eh..hahaha..sengal la..huhuhu

cikalananda said...

Selamat malam je mak cik,,..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/