Tuesday, July 5, 2011

VIDEO SEPAKAN TERBAIK AIDIL ZAFUAN& BOLA SEPAK UNIK

assalamualaikum semua!!!!

sekarang ni bola sepak mmg dah HOT sangat..dan aku pun nak ucpkan tahniah kat pasukan malaysia sebab mara ke pusingan ke-2 bagi menentang singapura..kehkehkeh..harap2 dieorg buat terbaik la yerk..

BAK KATE ORG setiap ape yg bagus perlu diberi sedikit pujian...even aku x tgk pun bola sepak hari..WARGH!!!meraung2 aku..tapi aku tgk jugk kat on9 akhirnye..tapi kat sini aku nak share video shot terbaik aidil..jom CHECK IT OUT!!!

http://www.ohbulan.com/wp-content/uploads/2011/02/Aidil-Zafuan-kapten-pasukan.jpg
AIDIL ZAFUAN



NI VIDEO SEPAKAN PETIR DARI AIDIL ZAFUAN..




KALAU nak tgk komen2 yg sesape bg tntg sepakan ni jom klikkomen sepakan aidil

huhu..lagi satu aku nak cerite pasal bola2 unik ni..aku terbace kat satu surat khabar ni..so,nak share la kat korg..gambar2 yg bkal aku tunjukkan ni sebenarnya digunakan oleh org afrika waktu dulu2..
FIFA ade koleksinya kat pusat konvensyen Sandton..ade bola yg dieorg buat daripade plastik beras..getah pokok,kertas dan STOKING pun ade..ni berlaku sebab org afrika mmg sangat fanatik dengan bola sepak..x kire kat mane2 mesti ade bola sepak..kat sawah pun jadi..jom la kite tgk gmbr2 ni..huhu..

PELUK BOLA TU...HUHU

DI BUAT DARIPADA BEG BERAS


MACAM SEPAK TAKRAW DAH..HUHU

DIBUAT DARI STOKING
CAMNE unik kan bola-bola tadi..semangat btul org afrika ni..huhu..k lah ..tggu entry saya pas ni..bye..assalamualaikum
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/