Saturday, July 9, 2011

KALAU AKU BUKAN BURUNG AKU ADALAH SEORANG PENUMPANG KAPAL TERBANG

ASSALAMUALAIKUM...
contest lagi...ni nak  try2 la..mane tau nasib bertuah..hoho..seorg akak cntik ni wat contest kalau aku bukan ____
aku seorang__________

sape2 yg rase nak join..klik banner kat bawah ni..




mengikut tajuk contest ni aku terfikir kalau aku bukan burung aku adalah seorg penumpang kapal terbang

hahha..pelik kan..agaknye admin contest ni pun fkir aku giler bab tulis cam ni..hahha..xpe la kan..ni ikut kpale aku je ni..


yela..aku mmg sgt suke burung...burung kasuari(x tau eja)..ostrich la bak kte org putih..tu pun aku suke..
yg pling aku suka adalah burung yg boleh terbang....ade ke burung yg xleh terbg aku ni pun..eh adelah..burung penguin..huhu..burung ni boleh terbang kat mane2 je yg die suke..bebas..nak pergi korea pun boleh..free je kan..huhu..kan best kalau jadi burung..tapi sayangnyer..aku bukan burung..





disebabkan aku bukan burung..bnde yg aku boleh jadi adalah seorg penumpang kapal terbang..hahha..
betul x??dapat gak naik atas awan..lalu atas awan.bunyi."zrukkkzrukkk.."(cam tu ke bunyi bile lalu kat awan??)hoho..walaupun kne byar kalo nak g korea tapi atleast dapat pergi..tak payah nak jadi burung..huhuhu..







mesti plik kan asal aku tak pilih jadi pilot ke pramugari ke..2 sebab..sebab aku x sesuai jadi pramugari n pilot..huhu..yela..nak jadi pramugari,pendek orgnye,biase2 rupenye tapi manis tu ade..hahha..nak jadi pilot..adoi.IQ tu ermmm paham2 jela..lagi satu sebab..secar logiknyer pramugari dan pilot adalah penumpang kapal terbang kan..betul x???so,penumpang kapal terbang agi besar dari pramugari n pilot..hohoho(gelak guling2)..dah la terlebih merapu ni...harap2 la mng..huhu...assalamualaikum..:-D








2 comments:

Janatul Ashikin said...

dh view....tnggu je la kptsn 12hb nnt ek....doa bnyk2 tao..:)))))

Ahmad Haziq Azlan said...

bari baca saya punya

http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2011/07/kalau-aku-bukan-student-aku-adalah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/