Tuesday, July 5, 2011

CONTEST HITAM PUTIH ITU RETRO QILAKIN




assalamualaikum...hari ni aku nak join contest lagi..kali ni kontest ni dianjurkan oleh 

akin dan qila ..name contest tu CONTEST HITAM PUTIH ITU RETRO QILAKIN
huhu

amacam...cam best je kat..ala2 zaman 60-an jer..huhu...nak tau syarat2 die.

SYARAT-SYARAT CONTEST :-
  •  BUAT 1 ENTRY KHAS dan copy banner di atas lepas tu letak dalam entry . 
  •  gambar wajib ada . ( as stated above )
  •  gambar itu mestilah monochrome ( hitam putih ) . kalau nak buat   description sekali pun dieorg lagi suka :D
  •  wajib follow blog AKIN dan QILA *menyenangkan anda mengetahui update tentang contest
  • TAG sekurang-kurangnya 2 orang . pastikan orang tu tau ok :)
  • tinggalkan link entry anda dekat COMMENT POST ENTRY kawan kite yg wat contest ni...

 ok tu je rasanya :D 

TARIKH TUTUP CONTEST NI ADALAH PADA 30 SEPTEMBER 2011 .
 
 
dah tau syarat syarat..ni saya nk tunjuk la gmbar retro saye..saye ade bg 3 gambar..sbb xterhad pade sat kan..so anda berdue plih la yg mane cntik..huhu








dah letak gmbar..then,,aku nak tag kat due org budak kecik..
cik lion aka teciq
nazirah

follow si pmbuat contest dah..tag org pun dah..harap2 la.mng....kalo x mng tu xde rezeki la yerk..huhu..k..assalamualaikum...

2 comments:

teciq said...

thx tag hamba yg kecil ini..ihiii ^^
gudluck 4 da contest! ^^

Ain_ Suke Senyum said...

hey ain follow cini .
nk mintk tlg cument entry ni leh ??

http://zurain93.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/