Friday, July 8, 2011

GERAM & TERPERANJAT SAYA..:DASHBOARD TERBARU BLOGSPOT


ASSALAMUALAIKUM....ape khabar semua...
hari ni aku tersgt terkejut dan geram...kalau korg nak tau kpale aku ni mmg pening nak mati

first time aku duk umah wktu cuti ni jadi camni..selalunya kpale aku pning macam kena hmmpap batu yg giler berat time assignment mlmbak2 kat matrik dulu..adoi..

nak dgr cerita tak??pagi tadi,aku dgn bersemangatnye bukak blog...ni idea tgh mncurah-curah ni..ai bile aku bukak..aish..dashboard blogspot bertukar mcm kat bawah ni..

mula2 mmg excited giler sbb tgk semua dah lain..dari segi arrangement die la..function yg lame masih lame tpi ade yg diperbaharui gak..aku pun terus la dgn skodeng2 dashboard baru ni..dah setting yg mane patut..aku pun wat la post..tibe2..disaat aku menekan butang PUBLISH..aku tgk post aku tu x di publish tapi di masukkan kedalam scheduled..



asal la..aku nak post skang..aku pun adjust la time sume..ai x leh plak..di tulis aku schedule post tu hari 9JULAI 2011...mule ar geram..sakit hati giler..pastu yg sedehnya aku terdelete post aku..tu satu hal..kne buat balik..gggrrrr..pastu aku try la adjust tarikh tu kpade tarikh semalam..post aku dipublish tapi dlm wktu yg lain..aku buat kul 11.30 am..tapi tulis kat situ 2.00 am

k la..smpi sini la aku nak cerite..even pasal tarikh kat dashboard ni wat aku sakit hati but secara overall aku suka
wlaupun colour die x bpe nk berkenan sebab cam suram je..huhu..tapi bak kate org putih..lats turn over a new leaf..berubah kepada yg lebih baik..kalau yg baik kite kne terime..k la out..assalamualaikum..(^_^)


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/