Wednesday, July 13, 2011

INIANWARHADI:DIA BERJAYA??BETUL KE??

ASSALAMAUALAIKUM SEMUA..

alhamdulillah that i'm still have a lot of energy to write this entry..chewah..ni suhail dok speaking engkish ni..haha.
btw,la ni entry aku nak cerita pasal satu mamat handsome yang org dok kata2 ni..x tau??sape lagi ANWAR HADI la..ingt anwar hadi bukan anuar ibrahim ea..hahha..

mmg dah lame nak cerita pasal abang sorg ni..but asik tergendala dengan topik2 yg aku rase aku terfikir dulu..haha..selalunya aku akan post wordless wednesday aku dulu but..la ni aku tulis tang ni..bukan nak cerita pasal KEKACAKAN die..bab rata2 org kate die hensem,cute,macho..whatsoever la..aku x nak amik tau..yg aku nak amik tahu pasal BERJAYA die..berjaye ape plak ea??ni die berjaye merangkul 3 award dalam wWoww digi award semalam..hahha..teror an..nak tau ape yg die dapat??


  • blogger of the year
  • must-follow personality
  • video of the year(bajetnyeww)
aku mmg sgt teruja dgn keputusan ni..huhu..mesti org cakap .."eleh die handsome,mest la ko vote"
stop talking nonsense..vote bukan pasal die handsome..but kualiti tu yg ppnting..
bagi aku kenape nak tengok pada rupa ..mesti tgk pada usaha..right..
pasal video tu..aku mmg sgt suke..kelakar n bg motivate kat semua org..jgn la wat tulisan sms yg ntah hape2..huh..sebelum aku out ni..aku bg video inianwarhadi..video yg die mng tu la..pade sape yg x knl n x pernah lngsung tgk video ni khasnya..k assalamualaikum






p/s: nak tahu full result of digi wWow award?? klikdigi award..

1 comment:

Si Pengembara said...

ahha! Apepun mmg die berbakat.. hensem pun ye jugak tuhh..heheh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/