Saturday, July 9, 2011

kalau saya dapat RM300

assalamualaikum...






malam ni malas plak nak wat entry ..sebabnyer tgh duk chatting ngan kawan2 kat fb..hoho..nak tulis t x concentrate plak..jadi aku pun join la giveaway kan.(join GA boleh plak..hahah)....tgh2 duk tgk reading list..
nmpak la contest ni kat satu abg blogger ni..tgk la..erm..mnarik..
tag kat sini: saufi , fana  ,sophieisa
mase saya tgk contest giveaway ni..tibe2 saya cam touching sekejap..yela..bile tgk RM300..mate saya cam ade bling2..chewah..mane xnyer..saya ni baru pas matrik..konon2 nak la kerja mcm waktu spm dulu..dapt la tong2 duit tuk g u..tapi tkdir yg telah tersurat buat saya x kerja2 sampai sekarang....kadang2 saya terfikir..mcm mane la nk smbung u ni....nak beli2 barang lagi..bile cakap ngn mak..mak slalu ckp.."ela..jgn risau..mak kan ade..xkan la mak nak biarkan ank mak x g u .."..sedih sgt bile dgr mak ckp cmtu...kalaulah saya dapat RM300 ni..
saya nak beli barang2 keperluan saya time kat u nanti..n..saya pun nak bayar duit broadband yg selalu jadi tmn saya kat umah ni..
boleh lah rngankn sikit beban mak ayah..
lagi satu saya nak beli hadiah untuk mak saya..1 julai lepas..bufday mak saya..mak saya minat satu tudung..saya nak belikan untuk die..tapi saya x cukup duet..saya harap kalau dapat RM300 ni boleh la say beli tudung tu..msti mak happy sgt..kalau ade lebih,boleh smpn dalam tabung..

sape yg terbace entry ni..kalau nak join,join la yer..kat sini..su nak tag 3 kawan su..












No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/