Friday, July 8, 2011

SEMAKAN KEPUTUSAN PERMOHONAN KE IPTA(IJAZAH PERTAMA)


assalamualaikum semua..
hari ni aku nak share something sikit...
semalam aku ade cerite pasal rayuan ke USM kan..sape2 yg x tau boleh klik katUSM

hari ni aku nak cerita berita gembira kat korg budak2 lepasan matrikulasi,diploma and STPM
korg mesti dah lame tggu2 kan..

pasal permohonan UPU..bg pemohonan ijazah pertama...
semakan keputusan ke IPTA(ijazah pertama ) boleh di semak mulai 12.00 tengahari 15 JULAI 2011
Di  http://upu.mohe.gov.my/ @ taip UPU RESULT [No KP] dan sms ke 15888.


lega kan rasenye..akhirnya penantian kita bakal berakhir...aku berdoa semoga semua yg memohon akan dapat masuk ke universiti..AMIN..k..assalamualaikum..(^_^)


2 comments:

eddy syrol said...

dulu...ni lah masa yang mmg mendebarkan setelah dah dpt result exam..hehehehe

jom terjah




WORDLESS THURSDAY

MEE GORENG SUKE HATI AKU

FAKE PROFILE

LAKSA RM1.50

LEMPENG KE LEMPANG?

suhailaselaginella said...

eddy:huhuhu..tau x pe..berdebar bgai nak rak kan..hahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/