Tuesday, July 5, 2011

CUTI-CUTI DI JOHOR DAN GRADUATION AKAK SAYA..

assalamualaikum..(^________^)

lebar x senyum aku??huhu..org kate mulakan hari dgn senyuman..so,kalau sedih2 pun kita kne senyum..:-D
semalam aku x buat entry,so,hari ni aku nak mulakan entry aku dengan percutian yg x sebaerape nak cuti kot..huhu
GAMBAR HIASAN
hari ahad lepas akak aku convo...mmg aku la org yg paling excited nak pergi..siap2 ckap ngan mak aku lagi
"mak2..t ela nak ikut tau,nak g bako semangat supaye blajo btul2 ..huhu"poyo kan ayat aku??xpe2..aku fhm..
next,tibe la hari2 yg aku nntikan..berdebar2 macam aku yg nak graduate..hhahha..al maklum la..aku lom lagi thap graduate..kehkehkeh

sampai2 je kat PERSADA JOHOR tu.dengan berkobar2 la aku berjalan menuju ke tmpat tu....aku tau yg mmg 2 org je yg boleh masuk kat dalam dewan and for sure la mak ayah aku..then aku ingt kan la ade tv ke pasang an cam wktu aku graduate kat skolah mnengah lu..tapi impian aku MUSNAH!!!

ayah aku pun mewasiatkan la supay aku g la bawak adek2 aku mkn kat bndar tu..berbekalkan RM20 YG ayah aku bg dan duet kami semua yg x brape bnyk..kiteorg pun jalan2 la..jom tgk kiteorg snap2 gmbar..huhu

TENGOK..SEMANGAT NI PAKAI BAJU KURUNG TAU..

ADEK AKU YG SEGENG NGN AKU

SEMPAT AG BELI NEWS PAPER..

ADEK AKU HAFIZ

SEDARA AKU,IKA

STESEN 2 KITEORG BERHENTI REHAT..


POSING LAGI







DUK FIKIR NASEB KITEORG..HOHO


DEKAT PLAZA CITY SQUARE


SAMPAI TGKAT 4 KITEORG WINDOW SHOPPING..


HAHHA..dah tgk gmbar2..setelah 2 jam kiteorg jalan2..balik kat persada..x habis lagi ..last2..kiteorg tido dalm kereta..dalam kul satu ptg kiteorg pun dapat gmbr ngn akak aku..jom tgk gmbar lagi..

adek ngn akak aku..




aku lagi la..hahha..

ayah aku pun..

semangat mak aku..haha

gembire giler..!!
hahah..mcm tu la cerite nyer..bnyk sebenarnye sanp2 pic aku tapi ni jela yg aku tunjuk..k see u next entry..assalamualaikum..^^


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/