Sunday, July 31, 2011

ADUHAI(PART 2): KELUHAN LELAKI MENJELANG RAMADHAN


ASSALAMUALAIKUM ..
entry kali ni nak cerita pasal keluhan lelaki time dah nak puasa..ingat perempuan je yang banyak mengeluh..lelaki pun ade...nak tahu ape yg dieorg mengeluh???jom bace


AKU TAK NAK BERPISAH DENGAN ROKOK!!

  • “hilang teman baik”..sekarang ni mmg melambak org lelaki merokok kan..walaupun gmbar2 kat rokok tu mengerikan tapi makin ramai yg beli ade la..
  • bulan puase ni mmg ramai yg pening lalat..camne la nak hlangkan bosan pagi2 dah x leh rokok an..selalu minum pagi hisap rokok..makan tengahari hisap rokok..hmmnak buat camne kan..tetap x boleh

p/s: bulan ni la para perokok tegar boleh kurangkan nikotin dalam badan..^_^

KENAPA TAK DAPAT CUTI!!???

  • CUTI ape plak an..???la..rupenye cuti puasa cam kaum hawa..adui..huhuhu..ade tau lelaki cam ni..tapi x bnyk la..sibuk bnar pertikaikan kenape perempuan boleh”cuti”..susah2
  • actually kaum adam ni beruntung sebb boleh puasa penuh..dapatla tingkatkan amal an..
  • ade pulak tu..siap nak pura2 uzur pulak..haish..macam2..huhu

p/s: semoga kita meningkatkan amalan kita di bulan puasa..:-D

kla..tu je nak share..assalamualaikum..

sape2 YANG BELUM BACE KELUHAN PEREMPUAN..KLIK KELUHAN WANITA MENJELANG RAMADHAN



Click here to get 1 Million Guaranteed Real Visitors, FREE!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/