Friday, September 23, 2011

WAH!!! DIA PANGGIL AKU SWEET!!

ASSALAMUALAIKUM SEMUA..
dikala kat sini macam nak hujan(guruh2 mula kedengaran)..
dan mulalah jari jemari aku berketak-ketik di keyboard laptop...ape lagi..buat entry la an..hahha(ayat bajet dramatis)



hari ni entry aku entry PERASAN sikit..kah2..al maklumlah..mmg aku ni suke perasan(tapi x selalu  la)..
bercerita pasal laman sosial aku ni..ala x kan tak tahu..kan satu revolusi yang mark zuckerberg dah buat pada laman SOSIAL dia tu,..

x paham gak??FACEBOOK la...haish..
nak dijadikan cerita ade la seorg mamat ni add aku..aku pun x berape kenal dia..haha..tapi kalau ikut mutual friends..ade la terselit kengkawan aku..maybe tu kawan kepada kawan aku..haha..
so,aku pun approved je la..bukan sebab nak penuhkan FRIENDLIST ok....t kalau aku x approve cakap aku sombong pulak..susah2..

and,pas berape minit aku approve..die telah mengepost di WALL aku??nak tahu die cakap ape??

pergh!!dia paggil aku sweet...hahaha!!..terbahak-bahak aku dengar..kembang kempis hidung..macam mane la dia boleh pggil aku sweet???nampak sangat dia ni SWEET TALKER..haish..
nak kate aku letak gambar cun melecun ala2 ERA FAZIRA,LISA SURIHANI ke..idak la jugak
so,aku rase dia silap org kot..sebb gambar tu bukan aku sorg jer tapi ngn adik aku yg kiut miut tu..maybe dia salah org..die ingat aku ni yg cute tu kot...

tapi papepun jua keadaan..walaupun mamat ni x cakap aku sweet..aku tetap rase aku sweet...(pergh,perasan giler ko suhaila)..betul la kan..setiap ciptaan Allah S.W.T kan cantik2 dan indah2 belaka..lagi2 manusia seperti kita...so,sape2 yg TERLALU merendah diri tu..fikirlah yg Allah lakukan sesuatu yg terbaik untuk kita dan jangan touching2 bile xde org cakap korg sweet...kalu xde sape2 cakap korg sweet ke comel ke...puji je diri sendiri macam aku ni..hihihi...tapi ingat puji diri sendiri tu seperti kita bersyukur dengan kurniaan Allah S.W.T bukan sebab riak atau takabur..renung2kan..assalamualikum

p/s:sorry kepada mamat diata..sebb popular kan awak di blog saye..tapi jgn risau dah tutup mate and name yg depan sekali..xde sape leh jejak..hihi
p/s:setiap orang ade keistimewaan dan kecantikannya yg tersendiri...:-D

Click here to get 1 Million Guaranteed Real Visitors, FREE!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/