Saturday, September 3, 2011

MENGHITUNG HARI...

ASSALAMUALAIKUM..
APE KHABAR SEMUA...

macam mane hari ni??k la skang ni aku mmg dah xde mood nak raya sebb aku tgh mood nak masuk u..fine..kalau boleh hari ni jugak aku nak masuk u..walaupun hati berat nak pergi..tapi atas satu sebb yg lain selain daripada belajar aku rase aku mmg nak pergi...

x yah la aku nak cerita sebab ape kan..yg pnting..aku rase macam x sehappy aku yg dulu..sori 4 kawan2 baru aku..mungkin korg akan rase aku ni ntah ape2 tah..sbb sebelum g blajar mane2 mesti aku akan bad mood..

hari ni aku nak packing semua baju2 aku pastu hari isnin gerak pergi terengganu..biar lah aku blahjar hidup susah kat negeri org..aku skang ni..aku nak cuba x nak bergantung harap kat mak bapak aku..aku tau aku banyak susahkan dieorg especially mak aku yg banyak tabur duit n jasa untuk aku blajar..

yuran pun aku x bayar lagi..kerajaan cakap boleh tangguhkan an..pastu tolak kat ptptn..so,aku malas nak bayar..kalau dia sruh bayar baru aku bayar kat sana...

sori,kalau entry aku kali ni boring sokmo sebab aku tgh bad mood ...tapi aku x marah reader2 aku..hihihi..
k lah..assalamualaikum..:-D

Click here to get 1 Million Guaranteed Real Visitors, FREE!

9 comments:

bukan photographer said...

yea...da nak masuk sem balik..eh aku da abis blaja..haha

suhailaselaginella said...

hahahha..sabo jela..mesti best kan dah abis belajar..^_^

Lady Diana @ Lat'z said...

selamat maju jaya..

http://er-lz.blogspot.com/2011/09/tips-bagi-yang-bakal-menduduki.html

Kuronofu91 said...

isnin ni pun saya kena pergi Uitm Melaka...rasa x happy pun....

suhailaselaginella said...

@Lady Diana @ Lat'z

terima kasih..^___^

suhailaselaginella said...

@Kuronofu91

owh yeke..erm tula kan..rase cam x nak pergi pun ade gak..

Ezad Skytech said...

bila da habis belajar nanti mesti rindu nak belajar balik..percaya la..hee...

suhailaselaginella said...

huhuhuhu..for sure mesti rindu giler saat2 camtu..bnyk kenangan kan..hihi

suhailaselaginella said...

huhuhuhu..for sure mesti rindu giler saat2 camtu..bnyk kenangan kan..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/