Sunday, November 27, 2011

Aku lambat update blog!!!!(TAHNIAH HARIMAU MALAYA)

ASSALAMUALAIKUM..

wahhahahah,finally aku berjaya buat entry terbaru.....sory3..sesangat kepada sesape yg ade singgah blog aku tapi asyik bace entry2 lame jer..al maklumlah sejak menjadi pelajar UMT...(pelajar u konon).mmg busy sikit,,...assignment melambak-lambak(kes tangguhkan kerja)..tu la kan...so, pade adek2 yg teringin nak menjejakkan kaki ke menara gading hopefully persiapkan dri dari segi fizikal dan mental...huhu
back to the topic...aku nak ucapkan tahniah kepada HaRIMAU MALAYA sebab berjaya mengalahkan SKUAD GARUDA pada sukan sea tempoh hari...(sori,sebb baru update)..hahahah...aku mmg sangat berbangga dengan dieorg la...yg paling penting mestilah kepada coach skuad kan...tanpa beliau,pemain pun tak boleh beraksi dengan baik...

aku mmg sangat sedih dan dukacitanya menulis bahawa sepanjang sukan sea yg berlangsung tahun ni...semua AKU TAK TENGOK !!...arghhh....gara-gara ape?????BELAJAR????? tidak la jugak...TIDO(ade kemungkinan) tapi maybe disebabkan aku duk kat hostel...yg ade pun tv kat warung jer...xpe lah kan..yg penting aku tgk saat2 cemas waktu sepakan penalti tu..wahahahahhahah....sangat menggamit yer jerita daripada penyokong wanita..wahahahha..faham2 jelakan...huhu

teringat dulu kalau time2 kat rumah..jadual acara yg ade kat sukan sea aku tau(bnyk jugak la)..kah3..awal2 dah terpacak kat depan tv...lagi2 kalau bola sepak,sepak takraw, and badminton....skang...lambat sikit tau perkembangan terbaru..(nmpak sgt x bace surat khabar)..haish4


meskipun hari tu untuk kelayakan olimpik malaysia kalah pada syria...tapi aku tetap sokong malaysia!!!aku harap sangat malaysia dapat kalah kan BAHRAIN hari ni....huhuhu...
k la nak siapkan assignment...assalamualaikum..

Click here to get 1 Million Guaranteed Real Visitors, FREE!

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/