Monday, November 26, 2012

Lagenda Budak Setan 2. 'Katerina': JOM TENGOK!!

ASSALAMUALAIKUM

hai kawan2 ku sekalian..hari ni aku mengupdate lagi blog aku ni...hahhahaha...almaklumlah..,esok xde kelas..horeyyy!!!!!! happy gile opsss3...sori prof...huhuhu...
k lah..back to topic..hari ni aku nak cerita pasal satu filem ni iaitu lagenda budak setan 2!!!
fuyooooo....ade sekuel ke...?? hahah..sape2 yang tangkap conta, tangkap sedih ngn cerita ni mesti x sabar2 nak tgk2 filem ni kan??


hahahahhahaha...kalau nak tahu filem ni akan ditayangkan di pawagam pada 29 November 2012 ni...alamak!!! lagi 2 hari lagi...cepat2 g beli tiket sane..
sebelum korang beli tiket... meh aku nak tunjuk something yg menarik pasal cerita lagenda budak setan 2

 |
 |
 |
 |
V

LAGENDA BUDAK SETAN 2 

klik2 la link kat atas tu untuk tahu lebih lanjut pasal cerita ni..
dah klik??? ok..p beli tiket sane...k..assalamualaikum..:)

NOTA KAKI SUHAILA SELLAGINELLLA:
jom ramai2 tgk entry lama aku ni pasal bola malaysia lawan singapore.. klik sini
n 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/