Friday, June 10, 2011

WANT TO KNOW MORE ABOUT U-KISS???

ASSALAMUALAIKUM...
NEXT entry!!!
sekarang ni memang banyak giler boy band korea,ballad boy korea..semua dari korea la datang ke malaysia...
hahah..sape2 yang mmg fanatik giler dengan artis korea macam saya ni msti excited and dah star kumpul2 duit nak beli tiket yg beratus tu an....hmm nak advices sikit..even kite suke sangat pun jangan sampai ikat perut smate2 nak simpan duit beli tiket....x mo..x mo..haha..








macam entry saya lepas ade cerita pasal showcase u-kiss kat malaysia an..kali ini saya nak kongsi biodata setiap ahli kumpulan u kiss..hahha..amacam???
korg mesti nak tau an..ape blood grup dieorg an...mest korg x tau yg orang korea ni kebanyakan nyer menilai sifat org tu brdasarkan blood group dieorg...nak tau??? jom tgk kat bawah ni...







SHIN SOO HYUN


jAwatan: leader, main vocalist
birthday: 11 mac 1989
horoskop: pisces
blood grup: A
agama:kristian
tggi: 181 cm
berat:68 kg
personaliti: aktif
family: parents,kakak,adik perempuan
hobi: music, tonton wayang,exercise, bermain komputer
kelebihan: R&b, dance, football, piano
kawan artis: jo kwon, shin ki hyun
wanita idaman: victoria f(x), lee min jung






Kim Kyong Jae@ eli
DOB- March 13, 1991
Physical- Height 180 cm, Weight 60 kg
Family Relation- Parents, older sister, younger sister
Hobbie- Listening to music, play on the computer, watching movies *hey let’s watch movies together sometimes lol.*
Talents- Taw Kwon Do, Kung Fu English, and Chinese *OMG! now this is a guy girls would want by their side…he a protector*
Religion- Christian
gadis idaman: yoon eun hye,han ye seul,victoria f(x), hwang jung eum


so cute..

KI SEOP
name: lee ki seop
as: leader dancer
DOB: 17 jan 1991(capricorn)
blood grup: A
tggi: 180 cm
berat: 64 kg
personality: berfikiran meloncat
family: prents,sister,
hobby: fotografi, music, sing,acting,piano
talents: taekwando,acting
gadis idaman: ku hye sun






Shin Dongho
DOB- June 29, 1994
Physical- Height 175 cm, Weight 65 kg
Family Relation- Parents, older brother
Hobbie- Golf, listening to music, and reading books
Talents- Chinese, soccer English *Man he is so adorable!*
Religion- Christian








KEVIN
Kevin Woo
DOB- November 25, 1991
Physical- Height 178 cm, Weight 50 kg
Family Relation- Parents, older sister
Hobbie- Listening to music, watching movie, reading books, and composing music *OOO we can’t forget he is also a camerawhore lol*
Talents- Poppin’ dance, guitar, piano, and English *hehe adorable.*
Religion- Christian








HOON
nama asal: yeo hoon min
jawatan: main vocalist
DOB: 16 august 1991
horoscope: leo
height: 181cm
weight: 67kg
hobby: taeckwando,ski,basketball,singing
talents:rap,piano,english


AJ

nama asal: kim jae sub
jawatan: main vocalist, rapper
DOB:4 jun 1992
horoscope:gemini
blood grup: A
height:183 cm
weight: 68 kg
personality: aktif
family: parents,elder sister
fav. food: pasta
fav. color: blue
fav singer: eminem,MC Mong
fav. song:<stan>,eminem

HHAHAH..dah tahu serba sedikit tentang u-kiss..tapi bagi yg mmg blum tahu dan terpinga-pinga..asal la biodata alexander dgn ki bum tade...

actually,ki bum dgn alexander dah keluar daripada kumpulan u-kiss..sedih an rasanye..chewahh..bagi say ki bum ada potensi dan vokal yg bagus..sama juga dengan alexander..(fav saya gak ni)

mereka keluar kerana syarikat yang mereka naungi sekarang ingin mengganti dengan ahli yang baru ..ahli tersebun ialah HOON dan AJ..NH MEDIA menyatakan yg si ki bum ni tak berape menyerlah and tak berapa bagus..kalau nak tau lebih lanjut klikNH media statement


k la sampai sini je cerita..lin entry saya kongsi tentang lain plak yer..k assalamualaikum..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/