Thursday, June 23, 2011

DOWNLOAD FULL MAHARAJA LAWAK MINGGU KE-12

ASSALAMUALAIKUM...
sihat x awak ,awak, dan awak,..kalau sihat jom bace entry kite ni(hari saya nak main pggl kite2 erk)-gedik plak ko ni suhaila...haish
k la..sape dah tgk maharaja lawak mggu ke- 12???x tgk lagi..aku pun baru tgk kat you tube....maklumlah..kiter xder astro..hahhhah
sape2 yg x tgk lagi tu..korg sume boleh down load kat sini..

tapi sbelum tu..kite cerite sikit pasal maharaja lawak mggu ke-12 ni erk...mmg tersgat lawak btul..hahha...kite x kering gusi gelak..hahha..mmg sengal giler ar dieorg...kiter rase..minggu ni plaing best la..
kiter sangat suke kat sepah..mmg lawak die lawak melayu btul la(wlaupun aku x tau nak beza..hahha)
tapi aku harap episod akhir maharaja lawak gempak macam minggu ni..k lah..malas nak citer panjang..tgk la video kat bawah ni erkk



MAHARAJA LAWAK AKHIR
TARIKH:24 JUN 2011
MASA:10 MLM-12MLM

VIDEO MAHARAJA LAWAK MINGGU KE-12






















hhahah..kla..t kalu ade lagi..kite  bg ea..bye2..assalamualaikum

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/