Thursday, June 23, 2011

MALAYSIA VS LUBNAN(PUSINGAN KEDUA KELAYAKAN OLIMPIK 2012)


assalamualaikum semua...hahha
sehat x...?? aku sure korg msti berkobar2 nak tgk bola sepak malm ni er...huhu..aku pun nk tgk gak
kalo sape2 yg x tau tu..ni perlawanan pusingan kedua antara lubnan dengan malaysia untuk kelayakan olimpik 2011..
adoi...malaysia mesti kne buat betul2 ni sbb perlawanan lepas kedua2 pasukan tidak mndapat sebarang gol..iskh2..aku plak yg berdebar2..hahah
korg nak tahu x..aku ade la bace someone punye statement ni..die ckap mnang kalah tu adat permainan..kalo kalah tu naseb...hush..naseb tu boleh di ubahkan..kalah ngn mng tu mmg adat tapi dismping tu usaha sgt  penting an...so,bg kite yg duk kat luar padang..depan tv,..and sorak mnjerit tu..jgn la terlalu suke sgt mngkritik..kritikan mmbina tu xpe..tapi kalo yg mnghancurkan tu..jngnlah yer(ingt tu psan mak)haha

Dibawah ini adalah jadual pertandingan pusingan kedua antara Malaysia vs Lubnan:-
Perlawanan pertama(away):
LUBNAN(0) VS MALAYSIA(0) – (19 JUNE 2011)
Stadium Camille Chamoun Sports City, Lebanon
10:00 malam(waktu Malaysia)
Keputusan seri 0-0
Perlawanan kedua(home):

MALAYSIA VS LUBNAN – (23 JUNE 2011)
Stadium Nasional Bukit Jalil, Kuala Lumpur
8:45 malam

dah tgk x  kat ats ni...ha...sape yg x leh pergi tu..tgk jela kat astro arena..huhuhu
korg rase2 sape yg menang erk???cube RSVP sikit..huhu respond2..hhaha
k lah..smpi sini je..assalamualaikum

p/s:berilah sokongan padu pada malaysia!!!
p/s: malaysia ku gemilang...(semangat ni)

NAK TAU AKUNYER RAMALAN??
MALAYSIA-2 ,LUBNAN-1

KORANG???

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/