Sunday, June 26, 2011

Mas Ahmad Safwan Ajak Masuk BLOGLIST..

assalamualaikum semua!!!
hahaha...girang gumbira aku hari ini...huhu



hujan rintik2 diluar rumah..kesejukan ..hahha
tapi papepun aku tetap nak wat entry..kuang2hahha..(gelak x abis2)

entry kali ni.nk cerita pasal bloglist abang yg bnyak emas ni(ni lawak pndai jer)huhu
iaitu Mas Ahmad Safwan..die ajak kekiter ni masuk bloglist die..jom masuk..huhu..korg klik je kat banner die yg cantek kat atas tuh..

follow dah..like page die pun dah..huhuhu...la ni cheq nak habaq asai cheq nak masuk bloglist dia ni..
asal erk nak masuk???any idea(puiii..tanya org plak)
actually,aku mmg suke masuk bloglist org..tah bile org nak masuk bloglist aku an..tu blakang citer..

nak tau lagi satu asal aku nak masuk??sbb name dia mas!!hahhah..comel kan name die(ter puji lebih pulok)..huhu..mana la tau die kumpul mas..boleh bg aku sikit(wei,sudah2 la merepek suhaila)..huhu..grau je tu..

k la...nk cerita pnjg..tuggu next entry aku...assalamualaikum..santai-santai sudah...huhu

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/