Tuesday, June 14, 2011

SUKMA 2011

assalamualaikum..huhu..
actually skang ni saya tak tau nak wat pe..so,saye pun berblogwalking la...ait...ternampak plak blog sorg abg ni..entry die pasal sukma 2011..
lepas tgk entry die ni..bru saya teringat yg saya nak wat entry ni..tup2..entry lain plak yg saya buat..hahha




k la back to story...sape yg minat sukan!!!dah tntulah ramai yg minat an..haha..saya pun termasuklah salah satu daripadanyer..
sukma 2011 dah melabuhkan tirai die semalam dgn mnyaksikan TERENGGANU unggul dengan mendapat pingat emas paling banyak...KEJUARAAN HATRIK NI!!..dah 3 kali terengganu mngungguli sukma tau...
LEPAS PIALA FA..SUKMA PULAK..durian runtuh betul...
hhhah..

tapi JOHOR pun ape kurangnyer an..dapat tmpat ke-2 tu kira bersyukur la...SAYA GEMBIRA JADI RAKYAT JOHOR!! HAHA..takpe2 tahun depan boleh cube lagi an..
kotinjen terengganu

TERINGIN NAK TRY FENCING

Johor meraih emas pertama dalam acara judo kata berpasangan wanita menerusi Siti Nur Syafiqah Husin dan Nurul Ain Atiqah Rosli di Sports Arena, Majlis Olimpik Malaysia 
(MOM),..perempuan jugak..haha


tapi kalu kita tgk..sukma kali ni macam x meriah an...saya sendiri pun hampir terlepas pandang...mengikut pada artikel yg saya baca..sukma kali ni..dilakukan secara sederhana dgn bajet kira-kira RM 7 juta berbanding RM100 juta di negeri2..takpela an..yg penting sukma still ade..ape gune jugak kalau bajet berjuta2 tapi atlet x boleh pergi keperingkat yg lebih tggi..


kata saya: tgk org bina badan..hush ..mmg x leh bla..muke baby face..badan alamak..(badan      pingat emas tu)
                 :tengok org lontar peluru tetiba teringat plak zaman kegemilangan kat kolej and       sekolah mnengah dulu..haha
P/S: TAHUN DEPAN SUKMA KE-15 KAT PAHANG ..
sumber:abang ni
            :news

2 comments:

::j!EdA:: said...

atlet la katakan. do follow me okay.

suhailaselaginella said...

hahah..x leh bla ko jieda..aku dah 4low ko la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/