Thursday, June 2, 2011

SALMA JUARA MENTOR 5...GEMPAK!!!

ASSALAMUALAIKUM..
ape khabar??? harap semua sehat la yerk...

nak tanye ni..sape suka tgk tv???nak spesifik lagi...tv3??
sape? sape? sape?hahha
msti ramai yg tgk an..
hari ni saya nak cerita pasal episod akhir mentor 5..hari ahad lepas yg mnyaksikan salamh mnjadi johan,manakala shiha naib johan dan iqa ke-3...
hahaha


ape macam????

best x keputusan tu??
bagi saya an..salma mmg layak sebab serius saya cakap yang die mmg ade suara yang sangat sedap..eh..(boleh mkn ker suara die???)bkan sedap..tapi best..kira masyuk la..hahha

tapi x dapat di nafikan jugak yang shiha n iqa pu msing2 ada kelebihan sndri..cuma rezeki lebih mnyebelahi salma..hhahha..

keputusan juri awam???sape x stuju???SAYA!!!!!.
kalau nak diikutkan pada persembhan malam tu..salma mmg buat yang paling best berbnding..yang shiha ngn iqa...ni bkan saya minat dgn salma tu tapi mmg btul ape...juri profesional pun berpndapat macam saya(chewah..)
semua pemenang...


salma menyanyi dgn gaya...hahha

terkejut !!!hahh
tp yang plik yer salma just dapat 16 mrkah..shiha dapat 17 and iqa dapat 20??ape sudah jadi...??? x patut..hahha

tapi xpela yang lepas tu biar la lepas..yang penting lepas ni kita kena sedar dan mnilai sesorang berdasarkan nyanyian ,persembahan n suara bukan sekadar minat semata-mata....profesional tu pentingkan..hahha
 pada malam konsert  tu..salma and erra fazira membawa pulang wang tunai seratus ribu...trofi n kereta chevrolet cruze(sumbangan chevrolet untuk protege)

shiha and shrifah aini plak membawa wang tunai rm30,000 serta trofi juga..vespa LX150(aku mnat giler ni)  tajaan naza world..dan iqa dgn edry..dapat wang tunai RM10,000 besrta trofi..

k l sampai sini je..pape kita jumpe ag...assalamualaikum....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/