Thursday, June 9, 2011

"BRAN NEW KISS" ALBUM SHOWCASE 20011 (U-KISS)

ASSALAMUALAIKUM...
hang suma apa habaq??
che' sihat no..hahah

k la ..for this entry...saya nak cerita pasal SHOWCASE U-KISS di Malaysia yg akan dianjurkan pada 10 jun 2011...erm amacam???..nampaknyer saya x dapat pergi jugak la..nasib2..hahah




u-kiss debut in 2008 and has successfully built in name and gained popularity in a short span of time...
is great right???their amazing live performance make every people proud of that boy band..

nak tau...??u-kiss telah dapat award "the most talented boy band by channel v taiwan"..
exclusively,they really want to meet their fans in malaysia...excited!!!!hahhah

showcase ni di organised by redstar presents,events managed by Marctensia, u-kiss ..will be held at Dewan Wawasan, level 4,Tower 1,Menara PGRM in Cheras..sape2 yg duk kat cheras tu..pergi la...mesti have fun...hahah

<bran new kiss> adalah mini album yg ke-5 dari u-kiss..dalam showcase tu jugak..u-kiss akan menyanyikan lagu dari album dieorg yg lepas..




kepade sesape yg minat giler dengan u-kiss boleh la beli cepat2 tiket...kalu ada ag la skang ni..sbb tiket sangat terhad...so sapa2 yang dah beli..have fun and enjoy that showcase this sunday...!! k lah..ape ape pun saya nak out lu...k santani-santai sudah...assalamualaikum...




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/