Wednesday, June 15, 2011

BAD MOOD..WHAT??!!


Assalamualaikum semua..
hari ni sebenarnyer x tau nak kongsi ape kat korg…just want to share my feeling wif u all..saya x tau la kenape dengan diri saya seminggu ni..kekadang bad mood..rasa macam terrible..horrible!!! semua ada..i was so much thinking about this and I don’t know why??


I tried to control my angry but can’t and finally adik saya yg kena marah dengan saya..x baik punye akak..haahahah bak kate KAWAN2 SAYA DULU.” Hormon x stabil la tu” does it make any sense??entah la erk....nak tahu x?? saya ada satu habit yg susah saya nk buang..when I am in bad mood, I will quiet and buat muka ketat giler..even kalau saya yg duduk kat tempat org lain.,mesti rase nak cekik2 an..hahha..
Hari ini saya “ter”buat muka ketat kat mak..lepas tu terasa la SANGAT MENYESAL  AND finally I was cry..terfikir ..x bau syurga aku wat mak sakit hati”..”hati saya pun berkate ..sorry ea mak..esok akak  kemas rumah bersih2 ea..sapu laman umah..mak jgn la marah yer(tulah cara saya pujuk mak)(^_^)
saya tengah tounching skang ni…menangis2 wat blog ni..cuti kali ni macam xde keje giler!!! Dulu waktu spm, g keje part time..setiap hari pikir duit..mak suh x yah keje hari ahad pun ..saya  keje jugak(nak cari duit lebeh kononyer..
cuti ni dah la pnjg..dan tersangat la pnjg..tapi saya masih lagi duk di rumah mnggemukkan badan..kadang –kadang rase boring gak…siang malam tgk lappy ..kalau x blog..facebook..kalau x fb ..update twitter..kalau x pun ngadap game “PLANT AND ZOMBIE”..BAK KATE MAK..”muka pun dah macam zombie”(aku lagi2 cantik daripd zombie tau)hahha..
aigoo SUHAILA!!!! APE DAH JADI dengan cuti kau ni??? K lah..tu jela ceritanyer..pepehal t cerita lagi ea..
ops lupe plak..malam ni tido lambat tau.. tgk gerhana bulan..jgn tgk jer..buat lah solat sunat khusuf ea..
k assalamualaikum…

2 comments:

hery said...

perghh mata aku berbirat la, hahaa.. nice blog, byk aku kne belajar dr ko ni.. aq baru beginer je.. follow blog aku balik ya? :)

suhailaselaginella said...

haha..berbirat sgt ker??? haha..aku pun tgk2 blog org gak..kalo ko nak rmai tgk blog ko..masuk grup blogger2..sng nak promo brg ko..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/