Wednesday, June 22, 2011

KELUARGA BAHAGIA AARON AZIZ

ASSALAMUALAIKUMM.....
jumpe lagi kat sni erk...
hari nak gosip ni(suhaila ni asik bergosip je kejenyer)


sape yang x knl aaron aziz????yela..yg kat cerite NORA ELENA tu...YG jd SETH TAN tu..hahha
kalo korg x knl...malu dgn nenek aku..die pun knl sape aaron aziz..hahha
NI AARON AZIZ AND FAMILY..

back to  title..korg tau x die dah kawen??x tau..haish..ustazah aku pun tahu...maklum lah..ustazah aku mnt giler kat aaron...iskh.3..sabo jela~~



kalau korg belum tahu la..si aaron aziz ni...mcm loving couple...sweet sgt aku tgk..anak2 die pun comel2..cam papa die jugak..name ister die diyana halik..cantik pun cntik..ala2 model gitu..

jeles je bile tgk gambar dieorg..aku rase la mmg die ade ciri2 yg caring cam si seth tan tu jgk la..hahha
nak jeles sgt pun..dieorg dah kawen..so..aku sbgai pminat si aaron aziz yang tah ke brape ribu ni harap..dieorg akan kkl sampai akhir hayat kan..sebelum tu..sape2 yg giler meroyan nak tgk balik cerite nora elena tu ,..boleh la klik katdownload nora elena

lagi satu..sape yg teringin sgt nak tahu sinopsis stanza cinta..klik lastanza cinta

hhaha..kat bawah ni aku bg gmbr2 aaron aziz ngan family die..ni aku cari kat google image(nak kredit ga,..hahha)..jom tgk kat bwah..
ALOLO..COMELNYER PAPA..HAHHA.OPS..COMELNYER ANAK DIE..

BAHAGIA...

LOVINGNYER...HARAP2 DAPAT SUAMI YG LOVING CAM NI.:-D

MUKE DIE CAM AKU X??HAHHA

CAM BARU KAHWIN JE AN..HAHHA


CANTIK ISTER DIE..JELES X??

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/