Friday, June 10, 2011

DOWNLOAD FULL EPISOD NORA ELENA

ASSALAMUALAIKUM....
how are u???
i am sure u all fine....
hari ni nak cerita pasal dram yg tgh hot skang ni yg bakal habis 16 jun ini iaitu NORA ELENA..
ANTARA PELAKON DALM NORA ELENA



WATAK UTAMA:SITI SALEHA & AARON AZIZ

korg mest mmg tertarik an tgk cerita ni...saya ni mmg mula2 tu tgk2 saje2 jela..and rupenye cerita ni adalah adaptasi daripada novel iaitu "KASIH YANG SUCI"..

NI LA NOVEL YG ASLI..HAHHA..PERNAH BACA X??





 KALAU korg mmg giler novel macam saya ni..mesti pernah baca kan...walaupun dah tahu pengakhiran cerita nyer macam mane ..tapi saya tahu yang korg mest eager nak tggu khamis depan..
tapi..sape yg dah x sabar tu...kat bawah ni saya dah sediakan full episod drama ni..hope,korg gembire and ketawe terguling2 yer lepas ni..

kat bawah ni..link2 nyer...

nora elena:episod 1
nora elena:episod 2
nora elena:episod 3
nora elena:episod 4
nora elena:episod 5
nora elena:episod 6
nora elena:episod 7
nora elena:episod 8
nora elena:episod 9
nora elena:episod 10
nora elena:episod 11
nora elena:episod 12
nora elena:episod 13
nora elena:episod 14
nora elena:episod 15
nora elena:episod 16
nora elena:episod 17
nora elena:episod 18
nora elena:episod 19
nora elena:episod 20
nora elena:episod 21
nora elena:episod 22
nora elena:episod 23
nora elena:episod 24(final)
MACAM MANA??skarg baru smpat update..sori la ea....k lah smpai sini je entry saya...k assalamualaikum..:-D
sumber:darxniq

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/