Saturday, May 21, 2011

you would'nt answer my call

assalamualaikum...............x jawab DOSE..klau jawab SAYAANGGGGG!!!! 
HAHHA..tetibe nak gedik plak dalam entry aku ni..kah2..
ok..entry kali ni..aku nak cakap pasal satu lagu korea ni..lagu ni 2AM.....hahah..al maklumlah 2am nak datag malaysia bulan mei ni....tapi yang sedehnyer nak cakap ni sbb aku x dapt lah nak pergi...tu la..duk jauh sgt..kah2...tapi x pe la...lin kali msti dieowg dtg lagi an....hahha..

nak cer skit kat korg ni...psl stu lagu 2am la..aku mmg minat gilerr kat lagu ni...kalu korg tgk blog aku ni...background music blog aku ni lagu 2am..hhaha..tjuknyer u would'nt answer my call....huhu..tragik x tajuk lagu die????
tapi lagu ni mmg sedeh pun...nak d jadikan cerite..aku pun download la music video(MV) lagu ni...sbb mnat sgt kan..tu yg tiap2 hari nak tgk..kah2...sgggup tggu smpi brjam2 nak habis download ni...
dah siap download,aku tgk la MV TU...dalam mv tu mcm stu cerite la..aku sbnarnyer x paham sgt ape yg cerite tu nak cerite,,iskh2..brkali2 aku tgk mv tu dgn adik aku..akhirnyer kteowg pun blur..
ni die nyer link..kalu sape2 interested nk tgk..tgk kat sni..http://www.youtube.com/watch?v=aK4oOfEtEns
sori la sbb aku malas nak upload video tu kat blog aku ni..
maklum2 la..aku ni duk kmpung..brjam la nak tggu video tu upload..hahha
hahhah..k la sampi cni je la entry aku yerk..korg layan la lagu yg aku suh korg dgor ni..layan jgn x layan..hahha..assalamualaikum,,(santai-santai sudah<....)(^_^)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/