Tuesday, May 17, 2011

ce cite....

entry aku kali ni tjuknyer plik an>.?????hahhaha
sbnornyer..xder tjuk nak tulis...
entry kali nak aku citerkan kish hidup aku yang mcm2...hahahah
ni pasal line kat umah aku ni...aigooo!!!
x puas  hati ngan aku la ni...time aku xde idea nak tulis...time tu la die sesibuk nak laju...aku bako sekali baru tau..hahhahah(dalam mmpi je leh buat....
bercrite plak tntg khidupan aku kat umah....
ape nak ckap erk....
sume perasaan ade la..hahahha...
k ar..disebabkan lain terlalu clear malam ni..aku nak download..hahaha..t aku smbg entry ni erk..bye2...assalamualaikum..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/