Thursday, May 5, 2011

masak oh masak...alahai...

assalamualaikum!!!!!hahhah..gembire giler aku dapat buat post baru ni...
kalo korg nak tau...aku bru je nak setat(start) wat blog bagai ni..hahhaha
al maklum lah,,sejak2 jadi pnanam anggur ni...mmg nyer xder keje r..hhahah
nak dipndekkan kan citer..aku ni mmg la seorg yag rjin untuk mngemas....jmpe pensel nak sapu..jmpe pen nak sapu..jmpe pappe je la..sume aku sapu...mmg bersih giler r rumah aku klau aku ade..tp tang malas pun satu citer...hahah..malas nak MASAK..ops terkantoi sudeh..hhaha..tp jgn risau kpde peminat aku yg RAMAI tu..tang aku rjin..pergh mmg sedap ar aku mask(hahha..puji dri sndri)..tp keadaan aku rjin tu jarg skali brlaku..hahah..sian gak kat mak aku..balk kebun..ai..x masak lagi????mak aku pun brkate...hahha...pelepuk mak aku bg...g makan laptop tu smpai knyg...dah habis..makn la pape..ai mak marah nmpk...haha sori la mak..anak mak yg cntik ni(ops puji ag...haish) mmg "rajin" memasak.hahah..k la geng..smpi sni lu..out lu...tggu new post aku ea...hahh..salam

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/